dimarts, 26 de maig del 2015

L'Europa marxa dissabte en AVE + autocar

L'Europa viatjarà en AVE fins a Madrid, i allà agafarà un autocar fins a Extremadura
(FOTO: EFE)

L'Europa marxarà dissabte cap a Jerez de los Caballeros, en un viatge que combinarà tren i autocar, i que reduirà part de la fatiga que va patir el Jerez quan va venir a Barcelona en autocar. L'expedició escapulada sortirà dissabte al matí en AVE des de l'estació de Sants per completar un trajecte d'unes 3 hores Barcelona-Madrid. Des d'allà, l'equip viatjarà en autocar cap a terres extremenyes, en un desplaçament que pot durar unes 5 hores més. L'equip tornarà cap a terres catalanes després de sopar el mateix diumenge quan acabi el partit. Ho farà novament per carretera fins a Madrid, on agafaran AVE de tornada a primera hora de dilluns (que, recordem, és festiu a moltes localitats catalanes per la Segona Pasqua). Confiem que l'equip torni amb la classificació per a semifinals sota el braç, i la bola de l'Europa formi part del sorteig que es farà aquelll dilluns a les 17:30h a la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas, Madrid.


JORGE ZAFRA: "DES QUE L'EUROPA ARRIBI A JEREZ, NO ELS PODEM DEIXAR NI RESPIRAR"

El contundent migcampista del Jerez vol jugar dins i fora del camp
(FOTO: Radiogolex)

Des de Jerez de los Caballeros intenten animar l'afició per que ompli l'estadi Manuel Calzado per intentar la remuntada. Pels missatges que hem pogut escoltar després del partit d'anada, ho fan amb molta prudència i respecte cap a l'Europa. Segurament per aquest respecte futbolístic, però, en el programa 'Minuto 30' de Canal Extremadura ràdio, el migcampista Jorge Zafra ja ha advertit que el Jerez jugarà dins i fora del camp per intentar aixecar l'1-0 a favor dels graciencs. L'ex-jugador del Terrassa ha explicat que el seu equip vol treure profit del coneixement del pèssim estat de la gespa natural del seu camp per provocar segones jugades, i també ha deixat clar que estan disposats a 'jugar' dins i fora del camp per derrotar l'Europa, assegurant que "el que trigui l'Europa en baixar de l'autocar, ja els hi hem d'estar a sobre; i si surten a comprovar l'estat de la gespa, ens hem de posar al costat i dir-los alguna cosa. No els podem deixar ni respirar, i des que arribin a Jerez, els hi hem d'estar a sobre" (minut 17'30" del player):


FONT: Canal Extremadura


VÁZQUEZ BERMEJO: "L'EUROPA HO POT PASSAR MALAMENT A JEREZ"

FONT: Youtube Cadigle

De la seva banda, l'entrenador del rival de l'Europa, José Antonio Vázquez Bermejo, va parlar ahir a la nit a la tertúlia de 'Radiogolex' de Cadena Cope. El tècnic extremeny apunta que l'equip en té prou amb fer l'1-0 per que comenci un altre partit, ha qüestionat l'estat de la gespa artificial del Nou Sardenya, i ha lamentat que el seu futbolista Toboso reconegués públicament que el Jerez vol atacar l'Europa amb pilota aturada, perquè creuen que és un dels punts febles escapulats (minut 51 del player):


FONT: Radiogolex