dijous, 21 de maig del 2015

David Pirri: "El Jerez no ha de tenir por de l'Europa"

L'entrenador català i ex-jugador del Mèrida ha fet d''espia' del Jerez per a Canal Extremadura
(FOTO: TerrassaFC.com)

L'entrenador sabadellenc del Terrassa, David Pirri, ha analitzat l'Europa per a Canal Extremadura. Pirri, que en el seu dia havia jugat al Mèrida, ha destacat al programa 'Minuto 30' de la ràdio extremenya el bloc i les individualitats de l'Europa, a més de l'estratègia i el joc defensiu dels graciencs. Amb tot, el tècnic català afirma que l'equip escapulat no sap què fer amb la pilota en el joc de possessió i diu que el Jerez no ha de tenir por i ha d'aprofitar les jugades al contraatac o en atacs llargs (minut 17 del player):

FONT: Canal Extremadura

EL JEREZ NOMÉS TÉ EL DUBTE DE PEDRO OLIVA; L'EUROPA, PENDENT DELS DAVANTERS

A 3 dies per al partit d'anada dels quarts de final del play-off d'ascens a Segona B, el rival de l'Europa ha confirmat avui que tindrà disponible a un dels futbolistes que era dubte per al partit del Nou Sardenya: Juan Germán, un dels jugadors més importants del Jerez (i autor de 13 gols), ja ha rebut l'alta mèdica, recuperat de la lesió que va patir en el partit de la penúltima jornada de lliga contra l'Azuaga. Així, l'únic futbolista extremeny que a dia d'avui és dubte per enfrontar-se a l'Europa seria el lateral dret Pedro Oliva, que diumenge passat es va haver de retirar lesionat als primers minuts del partit al camp de l'Extremadura. A principis de setmana, el seu entrenador, José Antonio Vázquez Bermejo, no el descartava per al partit de diumenge, de manera que possiblement fins a darrera hora no es coneixerà la seva disponibilitat.

L'Europa continua pendent de l'estat físic de 3 dels seus atacants: Javi Sánchez ja va estar a la banqueta diumenge passat però encara arrossega petites molèsties que el fan ser dubte fins a última hora. En situació similar es trobaven Camacho (que ja es va perdre l'últim partit per molèsties musculars) i Poves, que apura la seva recuperació per poder estar disponible durant aquesta eliminatòria.

RECAPTE SOLIDARI D'ALIMENTS DURANT TOT EL CAP DE SETMANA

Segons ha anunciat l'Europa al web i xarxes socials, aquest cap de setmana el club aprofitarà la nombrosa presència d'aficionats al Nou Sardenya per tornar a fer un recapte solidari d'aliments. Com ja ha fet altres vegades, l'Europa fa una crida als aficionats per que portin aliments no peribles (pasta, arròs, sucre, llegums, llaunes de conserva, llet...), que seran lliurats posteriorment a entitats socials de l'entorn més pròxim. Les caixes de recollida s'instauraran al Nou Sardenya des de dissabte a dos quarts de nou del matí i fins diumenge a les 20h, un cop acabi l'Europa-Jerez. No hem d'oblidar que, a banda del partit de play-off del primer equip, aquest cap de setmana, alguns dels altrs equips principals del club també afronten partits importants a l'estadi gracienc: dissabte a les 19:15h, l'Europa femení juga partit de Copa Catalunya contra el Vic, i diumenge a les 12h, l'Europa B rep l'Hospitalet Atlètic, en un partit en què podria certificar el títol de lliga i l'ascens a Segona catalana si el Fontsanta punxa dissabte a la tarda contra el quart classificat. Cap de setmana, doncs, d'europeisme i solidaritat al Nou Sardenya!!

Els partits claus del femení i de l'Europa B al Nou Sardenya, bon moment per lliurar aliments per al recapte solidari
(FOTOS: CE Europa.cat)