dilluns, 18 de maig del 2015

Europa 2 - Vilassar de Mar 0; bones sensacions

El juvenil Lozano ha obert el marcador; tot i les rotacions, l'Europa tanca la lliga amb 4 victòries seguides
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha superat amb nota el tràmit intranscendent de l'última jornada de lliga, i arribarà al play-off amb molt bones sensacions: 4 victòries seguides, porteria a zero, cap sancionat per al partit d'anada de la promoció d'ascens, 3 debuts més de juvenils, i manteniment de prestacions tot i les moltes rotacions efectuades. El juvenil Lozano ha tornat a jugar, estrenant-se com a titular i com a golejador, tot i que ha hagut de marxar abans del descans per lesió. Tres companys seus al juvenil han debutat amb el primer equip sortint des de la banqueta: Víctor Berrio, Soto i Miki. Han tingut minuts futbolistes que poden ser importants al play-off si s'escau, com SergioVíctor Durán, Rovira, Padi o Valderas, que s'ha estrenat aquesta temporada com a golejador. I el marcador hauria pogut ser fins i tot més gran, si els pals i la punteria local ho haguessin permès.

Amb el triomf, l'Europa tanca la lliga en 3ª plaça amb 68 punts, a només 1 punt de la Pobla de Mafumet i a 4 del campió Ascó. El balanç escapulat ha estat de 19 victòries, 11 empats i 8 derrotes, 53 gols marcats i 32 d'encaixats. El cap de setmana vinent començarà l'aventura del play-off per pujar a Segona B per tercera temporada consecutiva.


FONT: BTV Esports


FONT: FCF.cat


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE Vilassar de Mar

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Golcat
-L'Esportiu
-Diari Ara

-Passió Esportiva


El parTUIT de la grada:

 FONT: twitter


Resultats 38ª Jornada:

FONT: FCF.cat

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats que encara no han acabat les respectives lligues, l'Europa B continua líder per goalaverage del grup 10 de Tercera Catalana, gràcies al 10è triomf consecutiu (golejada per 1-8 al camp del Montbau). El juvenil ha guanyat el Prat per 5-3, i puja a la novena plaça, amb 47 punts.


EL SORTEIG DEL PLAY-OFF, DILLUNS A LES 17:30h

FOTO: lasegundab.es

L'Europa coneixerà el rival en la 1ª ronda del play-off aquest dilluns a les 17:30h, en el sorteig que es farà a la sala Luís Aragonés de la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas, Madrid. Com  a tercer de grup, l'equip gracienc s'enfrontarà a un altre tercer, i el factor camp es decidirà també per sorteig. Els 17 possibles rivals de l'Europa seran els següents:

-CERCEDA (Grup 1 - Galícia) 
-OVIEDO B (Grup 2 - Astúries) 
-RACING B (Grup 3 - Cantàbria)
-ARENAS CLUB (Grup 4 - Euskadi)
-NOVELDA (Grup 6 - València)
-ALCOBENDAS (Grup 7 - Madrid) 
-PALÈNCIA (Grup 8 - Castella i Lleó) 
-SAN PEDRO (Grup 9 - Andalusia Oriental i Melilla)
-GERENA (Grup 10 - Andalusia Occidental i Ceuta)
-PEÑA DEPORTIVA (Grup 11 - Balears)
-MARINO (Grup 12 - Canàries)
-EL CASTILLO (Grup 13 - Múrcia)
-JEREZ (Grup 14 - Extremadura)
-IZARRA (Grup 15 - Navarra)
-SD LOGROÑÉS (Grup 16 - La Rioja)
-SARIÑENA (Grup 17 - Aragó)
-QUINTANAR DEL REY (Grup 18 - Castella i La Manxa)

Per aconseguir l'ascens a Segona B, l'Europa hauria de superar 3 rondes. L'única presència escapulada en aquesta categoria va ser la temporada 1994-1995.


FONT: twitter CE Europa