dimarts, 19 de maig del 2015

L'Europa fa una crida a l'afició per omplir el Nou Sardenya

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

A 5 dies del debut al play-off d'ascens a Segona B, l'europeisme ja es mobilitza per omplir diumenge el Nou Sardenya, en el partit d'anada dels quarts de final. El record de la final de Copa Catalunya és molt recent, i fer perviure aquell esperit en grada i gespa pot ser clau per aconseguir un bon resultat que doni tranquil·litat per al partit de tornada en terres extremenyes, la setmana següent. Com ja és sabut, l'Europa-Jerez es jugarà diumenge a les 18h. a l'estadi del carrer camèlies, i les entrades anticipades es posen a la venda aquest dimecres a oficines i bars del Nou Sardenya i del Camp de l'Àliga. Divendres es podran aconseguir també els cupons de 50% de descompte per a les entrades a taquilles del mateix dia de partit; uns cupons que es repartiran amb els diaris L'Escapvlat i L'Independent de Gràcia (consulta aquí on els pot trobar).

Amb tot, jugadors, tècnics i directiva esperen una gran entrada al Nou Sardenya, tot i la coincidència amb la jornada electoral de diumenge. Aquestes són les valoracions de Pedro Dólera, Àlex Cano, Rafa Leva i Guillaume De Bode a BTV:


FONT: BTV Esports


EL JEREZ, EL MILLOR LOCAL DE TOT ESPANYA

El Manuel Calzado de Jerez de los Caballeros, l'estadi més inexpugnable d'Espanya
(FONT: blog Frente Templario)

El campió de Catalunya i millor visitant del grup català de Tercera tindrà tot un repte per endavant en aquesta eliminatòria de quarts de final del play-off d'ascens a Segona B: superar ronda amb la tornada a fora, al camp del millor local de tot Espanya. I és que, segons un estudi que ha fet la Cadena Cope, el Jerez CF presenta els millor números a casa dels 483 equips de tot el futbol espanyol, igualat amb Calahorra i Sariñena: 17 victòries, 2 empats, i cap derrota en tota la lliga. Com ja dèiem dilluns en el primer anàlisi del rival de l'Europa, la darrera derrota del Jerez a casa va ser el 23 de novembre de 2013, 0-1 amb el Villanovense, i això vol dir que és l'equip dels 3 que porta més temps invicte al seu estadi; i és que el Calahorra va perdre el seu últim partit com a local el 26 de gener de 2014 (0-1 amb el Villegas), i el Sariñena va caure 0-4 amb el Leganés el 4 de maig de 2014.

Més reaccions des d'Extremadura

Ahir ja podíeu escoltar en aquest blog les primeres reaccions del club extremeny, en boca del seu president Manuel Sánchez. Avui n'hem pogut escoltar més gràcies a BTV, del mateix president, així com també el jugador Víctor Aguinaco:


FONT: BTV Esports

També hem pogut escoltar l'entrenador del Jerez CF, José Antonio Vázquez Bermejo, en declaracions al programa 'Minuto 30' de Canal Extremadura (minut 17 del player):



FONT: Canal Extremadura

També han comentat l'eliminatòria Europa-Jerez a la tertúlia de Radiogolex (minut 38 del player), amb alguna altra confusió tan típica d'aquestes eliminatòries on les informacions són tan difuses:

FONT: Radiogolex