dijous, 7 de maig del 2015

La RFEF convoca vaga a totes les competicions a partir del 16 de maig

FOTO: rfef.es

La Junta Directiva de la Federació Espanyola de Futbol ha anunciat aquest vespre la convocatòria d'una vaga indefinida a totes les competicions a partir del dia 16 de maig, coincidint amb la darrera jornada de la lliga de Tercera divisió. El nou Decret-Llei del Govern espanyol sobre el repartiment dels drets televisius, o també el dels diners de les travesses, són algunes de les raons que argumenta la federació per prendre aquesta mesura. L'anunci de la federació ha tingut resposta per part del Consejo Superior de Deportes, i també de la LFP, que assegura en un comunicat que la vaga és nul·la de ple dret. Amb tot, caldrà veure cóm acaba tot aquest embolic polític-administratiu, i cóm afecta a la lliga de Tercera divisió, que també depèn de la federació espanyola. Però el comunicat federatiu ja adverteix que la vaga compta amb el suport de jugadors, entrenadors, àrbitres, "así como las Federaciones de ámbito Autonómico".


DÓLERA AL PRAT RÀDIO: "SIGNO AMB SANG PUJAR A 2ª B"

Després de la Copa Catalunya, el tècnic escapulat vol ara un altre èxit
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El tècnic pratenc de l'Europa, Pedro Dólera, va parlar als micròfons de El Prat Ràdio de la consecució del play-off d'ascens a Segona B per tercera temporada consecutiva. En una entrevista amb Míriam Roures, José David Muñoz i Manolo Gol, l'entrenador escapulat es va mostrar orgullós per "haver canviat d'un cicle patidor a ser un equip de la zona alta" i, en to irònic, va dir que potser no segueix el sorteig perquè al final l'ascens acaba depenent de petits detalls:

FONT: El Prat Ràdio


L'EUROPA JUGA UN AMISTÓS A LA PRESÓ DE QUATRE CAMINS

FONT: BTV Esports (Carles Alcoyent)

Una delegació de l'Europa encapçalada pel president del club Guillaume De Bode i pel Director de l'Escola de Futbol Xavier Lucas han visitat aquest dimecres la presó de Quatre Camins. La visita, organitzada per la Fundació Pare Manel i la Fundació Privada Esportiva Europa, ha tingut com a acte principal un partit amistós entre l'equip de futbol sala del centre penitenciari i un combinat de jugadors i tècnics dels principals equips escapulats: jugadors com Ignacio Rosillo, o Sergi Pastells, el segon entrenador Dani Contreras, el preparador físic Santi Altimira o el delegat Albert Benet han representat el primer equip de l'Europa, i també d'altres de categories inferiors o del femení han pres part en el partit. Es dóna el fet que el capità del Quatre Camins FS, Rachid El Habiba, havia jugat de petit a l'Europa, i a més, el mateix Pare Manel és seguidor escapulat. Al desembre de 2013, el club ja havia fet una visita similar en el mateix centre.