dilluns, 4 de maig del 2015

Europa 3 - Manlleu 0; tri-play-off històric!!!

Per primera vegada a la història, l'Europa jugarà el tercer play-off d'ascens consecutiu
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

A vegades un petit detall pot canviar la història, i si no que li diguin a Pedro Dólera i al cos tècnic i el vestidor de l'Europa. Mai sabrem què hauria passat si ara fa 3 anys i 11 dies, la famosa derrota amb el Balaguer que deixava l'equip a prop del descens a Primera Catalana hagués provocat el seu comiat com a tècnic escapulat; però el que sí sabem en aquest 3 de maig de 2015 és que l'Europa dirigit per l'ara entrenador amb més partits de la història del club és campió de Catalunya i ha certificat per primera vegada a la història la classificació per al tercer play-off d'ascens consecutiu. El futbol, com la vida, és capriciós i un punt aleatori, però també té recompenses per a la constància i la feina ben feta. I això és extrapolable també al partit d'avui: si en els dos últims a casa havies perdut davant rivals que t'havien creat una ocasió de gol, avui has golejat un Manlleu que t'ha creat molts més problemes i no ha merescut una derrota així. Qui entengui això del futbol, que m'ho expliqui, però aquest és un dels seus grans encants...

Abans del partit, emotiu homenatge a Óscar Jiménez, exjugador del futbol base que ha mort amb només 12 anys
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Abans de començar el partit, s'ha fet un homenatge per a l'Óscar Jiménez, ex-jugador del futbol base escapulat que esperava un transplantament de medul·la òssia i ha mort amb només 12 anys. El partit ha començat amb un guió inesperat, amb un Manlleu molt valent i que ha generat un parell de bones ocasions només començar. Al minut 9, però, gran jugada individual de Padilla que acaba amb penal, transformat a la perfecció per Camacho. El sisè gol del futbolista escapulat trencava amb 239 minuts sense marcar a casa. Tot i l'embranzida visitant i la lesió de Poves, l'equip ha aguantat bé i ha generat ocasions d'Ignacio o Guzmán per incrementar el marcador; el 2-0 ha arribat just abans del descans, amb una gran assistència d'Ignacio que ha transformat Nils. Quart gol en lliga de l'extrem gracienc i, curiosament, tots jugant per banda dreta. A la represa, l'Europa ha controlat millor els intents manlleuencs, i ha sentenciat el partit amb un gol a 2 minuts del final de Javi Lara, en un xut ajustat des de la frontal. Amb el cinquè gol del migcampista europeista, ha acabat un partit que també provoca que Rafa Leva iguali Alberto Varo (Pobla) com a Zamora. Jugadors i tècnics han hagut d'esperar uns minuts sobre la gespa del Nou Sardenya per confirmar l'empat del Rubí que assegurava matemàticament la consecució del play-off. I a partir d'aquí, eufòria i alegria plenament justificades.

Equip i afició han celebrat plegats el play-off
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

La pròxima cita, diumenge vinent a les 12, el derbi al camp del Martinenc, sense Guzmán i Pastells, que avui han vist la cinquena targeta groga dels respectius cicles. Fent el mateix resultat que el Prat en el seu partit a Figueres, l'Europa asseguraria la tercera plaça de la classificació.


FONT: BTV Esports


FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

El tècnic escapulat ha celebrat el play-off amb 'look' estiuenc
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Unes hores després de la certificació del play-off, al programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local hem parlat amb el tècnic Pedro Dólera, satisfet i il·lusionat per la fita aconseguida:

FONT: La Xarxa

I avui també ha estat un d'aquells dies en què els jugadors i tècnics han fet bullir les xarxes socials...

 FONT: twitter


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

-Web oficial CE Europa
-Web oficial AEC Manlleu

-Galeria Imatges (web oficial CE Europa)

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-L'Esportiu
-Passió Esportiva
-La Segunda B



El parTUIT de la grada:

 FONT: twitter


Resultats 36ª Jornada:

FONT: FCF.cat

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B continua líder per goalaverage del grup 10 de Tercera Catalana, gràcies al 8è triomf consecutiu (un treballadíssim 2-3 al camp de l'Inter). El juvenil ha sumat un empat 1-1 al camp de l'Unificació Bellvitge, i manté la desena plaça amb 44 punts; i l'Europa femení va acabar la lliga la setmana passada.

FONT: Regional Futbol