dijous, 21 de maig del 2015

El Jerez viatjarà en autocar divendres a mitjanit

FOTO: Google

El Jerez CF cobrirà en autocar els més de 1.000 kilòmetres de distància amb la Vila de Gràcia. El rival de l'Europa en els quarts de final del play-off d'ascens a Segona B sortirà de Jerez de Los Caballeros divendres a la mitjanit, amb la intenció d'arribar a mig matí de dissabte a terres catalanes. L'equip extremeny descansarà a un hotel de l'Hospitalet, i té previst fer una suau entrenament dissabte a la tarda al Camp de l'Àliga. El mateix dia de partit, diumenge al matí, visitaran el Nou Sardenya, però en principi no hi entrenaran. Confiem que la duresa del viatge i la fatiga puguin ser factors que juguin a favor de l'Europa en el partit de diumenge a les 18h a l'estadi gracienc. De moment, al club escapulat encara no han concretat les condicions del viatge per al partit de tornada del diumenge següent.

Per cert, tant al web oficial de l'Europa com a 'Tercera.cat' han fet sengles anàlisis del Jerez per conèixer una mica més el rival escapulat.


ÀLEX, PORTER DEL JEREZ: "ESPEREM TORNAR AMB VIDA DEL NOU SARDENYA"

FOTO: lapreferente.es

De moment, el rival de l'Europa ha optat per un missatge de màxima prudència i respecte cap a l'equip gracienc en totes les seves aparicions públiques, i a les últimes hores hem tingut una altra mostra en aquesta línia des del vestidor del Jerez CF. El seu porter titular i Zamora de la Tercera extremenya per segona vegada, Álex Gragera, s'ha referit a l'eliminatòria contra l'Europa, en una entrevista a Canal Extremadura radio. El porter extremeny ha deixat clar que a Jerez de los Caballeros tampoc ha agradat gens haver de jugar a 1.000 kilòmetres de distància, i confia que el seu equip hagi après de l'any passat, quan van caure eliminats en 1ª ronda per un altre històric fundador de la Liga, l'Arenas de Getxo (minut 16 del player):


FONT: Canal Extremadura radio

FONT: twitter Álex Gragera


JA HI HA ÀRBITRE PER AL PARTIT D'ANADA

FOTO: futbolbalear.es

La Federació Espanyola de Futbol ha fet públiques les designacions arbitrals per als partits d'anada del play-off d'ascens a Segona i Segona B. L'encarregat de xiular l'Europa-Jerez serà l'aragonès Antonio Monter Solans. Nascut a Monzón, té només 27 anys, i ja fa 3 temporades que arbitra a Segona B (pots consultar xifres estadístiques i partits xiulats a les dues primeres temporades a la categoria de bronze en aquest enllaç de BDFútbol). No serà, però, l'àrbitre més jove que ha xiulat un partit de play-off de l'Europa en aquests últims anys, ja que la temporada passada a Socuéllamos, el madrileny David Cortés Romero tenia només... 20 anys!

Per cert, segons ha notificat la Federació en la circular nº64, els cicles que provocaran la suspensió d'un partit per acumulació d'amonestacions seran de 3 targetes, i no pas de 5, com en la lliga regular.


DIVENDRES... MÍTING ELECTORAL DE L'EUROPA!


FONT: CEEuropa.cat

Aprofitant la coincidència del partit de diumenge amb la jornada d'eleccions municipals, l'Europa ha tornat a fer un exercici d'imaginació comunicativa per vendre el partit. Divendres a les 7 del vespre, a l'estadi gracienc, es farà una compareixença oberta a socis, aficionats i mitjans de comunicació diferent a les que estem acostumats: serà en format de míting electoral, i amb la ironia i el to desenfadat que permet l'esport, es farà una crida a l'afició per que ompli el Nou Sardenya en el partit contra el Jerez CF. Per que ens comencem a fer una idea de per on aniran els trets, el club ja ha fet públics alguns 'cartells electorals'...


FONT: CEEuropa.cat