dimecres, 28 de maig del 2014

Les penyes de l'Europa ofereixen entrades a només 5 euros!

Les penyes s'estan mobilitzant per omplir el Nou Sardenya aquest diumenge
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Des que va acabar el partit de diumenge passat a Mutilva, tècnics i jugadors han insistit en fer una crida per omplir el Nou Sardenya i convertir-la en una olla a pressió. Les penyes de l'Europa s'han volgut afegir a aquesta voluntat i posaran el seu gra de sorra: tant la Torcida Escapulada com els Eskapulats han anunciat a través de les xarxes socials que posen entrades a 5 euros a la disposició de tots els aficionats que vulguin anar diumenge al partit Europa - Socuéllamos de les semifinals anada del play-off d'ascens a 2ª B. Com explicava a les darreres hores, els socis paguen 5 euros i el públic general 10. Per tal d'incentivar la presència del màxim nombre d'aficionats, la Torcida Escapulada ha anunciat al seu lloc web que qui vulgui entrades a 5 euros les pot pagar de manera anticipada a la seva seu a recepció de l'Orfeó Gracienc (c/Astúries 83), i recollir-les el dia de partit a les 17:5h davant el gimnàs Europolis ubicat a la cantonada del Nou Sardenya (c/Camèlies amb c/Sardenya). 

FOTO: twitter Torcida Escapulada

De la seva banda, els Eskapulats també facilitaran entrades a preu reduït a tothom qui ho vulgui; per fer-ho, us podeu posar en contacte amb ells a través del seu compte de twitter o el de facebook, o comprar les entrades en la cercavila popular que, com el dia de Mutilvera, sortirà de Plaça Raspall a les 16h de diumenge. 

FOTO: twitter Eskapulats


DIJOUS 18:30H PLAÇA DE LA VILA, GRAVA UN SPOT AMB L'EQUIP! 

Moment de la divertida gravació de l'spot d'aquest blog, el passat dilluns
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Dins d'aquesta espiral d'implicar la Vila de Gràcia i incentivar la presència del màxim nombre d'espectadors diumenge al Sardenya, la plantilla s'està implicant també amb total predisposició. I la incansable penya Eskapulats han decidit involucrar-los també en la gravació d'un nou spot promocional del partit de diumenge: serà aquest dijous a les 18:30h a la Plaça de la Vila, i tothom que vulgui podrà participar. En la convocatòria que s'ha anunciat en el web oficial del club es demana portar samarretes, bufandes, banderes... i tota mena de merxandatge escapulat, i moltes ganes de passar-ho bé amb els membres de la penya i la plantilla al complet del primer equip. Gràcia i l'Europa et necessiten, no hi pots faltar! Per anar fent boca, torno a adjuntar el vídeo preparat per aquest blog, que en només 24 hores ha tingut ja 513 visualitzacions!! Tant de bo tots vinguin diumenge! Recorda: tu també ets de #P14YOFF! Diumenge t'esperem al Nou Sardenya!

FONT: 'Vamos, escapulados!

Per cert, segons sembla, el Socuéllamos ja hauria omplert un primer autocar d'aficionats per assistir diumenge al partit a la Vila de Gràcia, i intentarà noliejar un segon vehicle. Hi haurà ambientàs al Nou Sardenya, i no hi pots faltar!!