dimecres, 21 de maig del 2014

El primer autocar d'aficionats per anar a Mutilva, gairebé ple!

L'afició de l'Europa no deixarà sol l'equip a Navarra!
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Com ha passat durant tota la temporada, l'afició de l'Europa tornarà a estar al costat de l'equip en el partit del pròxim diumenge a Mutilva. El club gairebé ha omplert ja el primer autocar d'aficionats per desplaçar-se a terres navarreses, quan encara queden 4 dies per al partit de tornada, en què l'Europa defensarà l'1-0 del partit d'anada. A més, cal comptar que hi haurà aficionats que es desplaçaran en cotxes particulars, ja sigui per poder fer nit a Pamplona (especialment dissabte), o per anar i tornar al seu aire. En cas necessari, el club posaria un segon autocar obert a socis, penyistes i aficionats, amb les mateixes condicions que el primer: 28 euros per als socis, i 33 per als no socis (l'entrada per al partit va a banda, i costa 10 euros). Cal recordar que els autocars sortiran des del Nou Sardenya el mateix diumenge a les 7:30h del matí, i tornaran a la Vila de Gràcia quan acabi el partit (si no hi ha pròrroga i/o penals, l'hora estimada d'arribada seria sobre les 2h de la matinada).

Si hi esteu interessats, recordeu que teniu temps per fer la vostra reserva fins aquest dijous a les 20h a les oficines del club (c/ Secretari Coloma 140, o trucant al 93 210 25 51).


SORTEIG I VENDA DE LES NOVES SAMARRETES DE PLAY-OFF

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Precisament per incentivar la presència d'aficionats escapulats en el partit a Mutilva, el club ha decidit sortejar dues de les noves samarretes commemoratives del #P14YOFF, entre tots els viatgers que es desplacin en els autocars del club. Dilluns ensenyàvem la nova samarreta al detall en aquest enllaç.

Si hi vas i no tens sort en el sorteig, si ets dels que es desplaçaran en cotxes particulars, o dels que pel motiu que sigui no pots viatjar diumenge, tens una altra manera de fer-te amb una de les noves samarretes de l'Europa: i és que el club ha anunciat que, davant l'interès que han suscitat les samarretes escapulades del play-off 2014, es podran comprar fent una reserva abans de divendres a les oficines del club, ja sigui acudint presencialment (c/ Secretari Coloma 140) o trucant al 93 210 25 51 en horari de 11h a 14h i de 17h a 20h (divendres només fins a les 19h!). N'hi haurà disponibles en talla M o XL, a un preu de 30 euros per a socis, i 35 per a no socis. Tots els detalls, al web del club.

Per cert, que un altre acte on se sortejaran dues samarretes més del play-off serà en la 7ª edició de la Diada del Soci, que es farà el dia del 107è aniversari del club, el 5 de juny, a 'El Centre' del carrer Ros de Olano nº 9. Tots els detalls, al web del club.