divendres, 16 de maig del 2014

La tornada Mutilvera - Europa, diumenge 25 a les 18h

Diumenge 25 hi haurà en joc el futur d'Europa... i de l'Europa
(FOTO: cdsanfernando.com)

El compte oficial de twitter de l'Europa ha anunciat que el partit de tornada de la 1ª ronda de play-off entre la Mutilvera i l'Europa es jugarà en idèntic horari al de l'anada: diumenge 25 de maig, a les 18h, al Campo Municipal Polideportivo de Mutilva Baja (si teniu pensat anar-hi, heu de saber que la sol·licitud de vot per correu per a les eleccions europees d'aquell diumenge acabava aquest dijous). En espera de tancar el pla de viatge definitiu, tot apunta que, com es va fer l'any passat en el desplaçament a Aranda de Duero, l'equip marxaria el dia abans en autocar cap a Pamplona, on faria nit dissabte, per tornar diumenge cap a la Vila de Gràcia, un cop acabés el partit. 

L'Europa també ha anunciat que la Mutilvera arribarà aquest dissabte a Catalunya, de cara al partit d'anada. El mateix dissabte, l'equip navarrès entrenarà al Nou Sardenya a les 19h, i farà nit a Sant Just Desvern. 

Per cert, al web de Futbolcatalunya, el periodista navarrès de 'Periódico de la Tercera' Fermín Astrain analitza la Mutilvera. Podeu llegir el seu anàlisi en aquest enllaç.