dimarts, 13 de maig del 2014

Dólera a La Xarxa: "Mantenir la porteria a zero seria la clau"

El tècnic compleix diumenge 200 partits oficials a la banqueta escapulada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

A 5 dies d'afrontar el partit d'anada de la 1ª ronda dels play-off d'ascens a 2ªB, Pedro Dólera ha passat pels micròfons de La Xarxa per analitzar el Mutilvera: tot i que un pugui pensar que, com a equip navarrès, sigui un equip eminentment físic, Dólera ha destacat que es tracta d'un conjunt amb bon tracte de la pilota. A més, ha remarcat que té jugadors experimentats a la 2ª B i en els play-off d'ascens (n'ha fet 7 als últims 9 anys), i ha expressat el desig de celebrar els 200 partits oficials a la banqueta gracienca amb un triomf sense encaixar cap gol:

 
FONT: La Xarxa

Dólera també s'ha referit al Mutilvera al web oficial de l'Europa, i també a BTV Esports, on també ha valorat el resultat del sorteig un dels capitans, Alberto González:

  FONT: BTV Esports


JAVIER MONCAYO: "PORTEM 15 DIES PREPARANT-HO, I VOLEM JUGAR 6 PARTITS DE PLAY-OFF"


El tècnic del Mutilvera destaca el potencial defensiu de l'Europa
(FOTO: futbolaragonés.com)

L'entrenador del Mutilvera, Javier Moncayo, ha valorat l'enfrontament contra l'Europa en la 1ª ronda de play-off. Tal i com recull Diario de Navarra, Moncayo assegura que "s'ha quedat bé" després del sorteig, tot i destacar que l'equip gracienc encaixa pocs gols i que, literalment, "té un bon camp de gespa natural" (sic). El tècnic del conjunt de Mutilva creu que, com a tot arreu, la Tercera Divisió ha perdut nivell per la crisi econòmica, i confia que això hagi igualat les forces entre el futbol català i el navarrès; a més, explica que no canviarà la seva filosofia de futbol, remarca que porten 15 dies preparant aquest play-off, i diu que l'afronten amb la intenció de jugar els 6 partits que desemboquen en el desitjat ascens de categoria. Finalment, Moncayo assegura que viatjaran a Gràcia amb la intenció de guanyar, o si més no, marcar per després "intentar posar pressió a casa", i ha destacat l'experiència dels seus jugadors en partits de play-off i de 2ª B: "tinc gent que sap competir en aquests moments".

Així parlen de l'Europa al web oficial del Mutilvera o a mitjans locals com Navarra Deportiva o Rincón de Tercera.


ENTRADES PER A DIUMENGE A 6 I 12 EUROS

El club ha fet públic el cartell oficial del partit
(FONT: CE Europa)

Aquest dimarts, l'Europa ha fet públics el cartell i els preus de les entrades per al partit d'anada del pròxim diumenge a les 18h al Nou Sardenya. Els preus han variat lleugerament respecte l'any passat, i és que aquesta vegada els socis hauran de pagar 6 euros (contra l'Arandina van tenir accés gratuït), i per aquest mateix preu tindran també dret a 3 entrades per convidar qui vulguin, sempre i quan les comprin de manera anticipada (des de dimecres al matí fins divendres a les 20h a oficines del club). El mateix dia de partit, només es podran comprar al preu de l'entrada general, que igual que l'any passat, serà de 12 euros. Tots els detalls pel que fa a altres preus (familiars futbol base, socis protectors, passis federatius), al web oficial del club i en aquest quadre publicat per l'Europa:

FONT: CEEuropa.cat

Alguns aficionats i penyes s'han queixat a les xarxes socials d'aquests preus, considerant que seria millor posar entrades més barates per omplir el camp:

FONT: Twitter


EL CANARI RAUL MARTÍN GONZÁLEZ FRANCÉS XIULARÀ AL NOU SARDENYA

FOTO: tibiabin.es

La Federació Espanyola de Futbol ha fet públiques aquesta tarda les designacions arbitrals per als partits d'anada de la 1ª ronda del play-off. En el cas de l'Europa - Mutilvera, l'escollit és el canari Raul Martín González Francés, del col·legi de Las Palmas. Podeu consultar la llista sencera d'àrbitres pel que fa a tots els partits de Tercera (inclosos els de Izarra - Cornellà, Paterna - Montañesa i Terrassa - Linares) en aquest enllaç. Si us interessa, també es coneixen ja els àrbitres per als partits dels catalans (Llagostera - Racing, Cadis - Hospi, Nàstic - Ferrol i Toledo - Lleida) que aspiren a pujar a 2ª divisió. La llista completa, aquí