dimarts, 4 de juny del 2013

Pedro Dólera, millor entrenador de 3ª per als lectors de Portal 7

Dólera, durant el partit del play-off contra l'Arandina al Nou Sardenya (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

La gran temporada de l'Europa no passa desapercebuda per als aficionats del futbol català, que han escollit al tècnic Pedro Dólera com el millor de 3ª divisió de la temporada 2012-2013. L'entrenador escapulat ha guanyat el premi amb escreix, amb un 46'09% dels vots, i amb molta diferència respecte als seus perseguidors: el segon ha estat Alberto Fernández (Rubí), amb un 10'16% dels vots, seguit de Jordi Roger (Cornellà) i Manel Moya (Vilassar), amb un 8'59%.

Dólera, recollint el guardó al 2010 (FOTO: CE Europa.cat)

No és la primera vegada que Dólera guanya aquest premi: la temporada 2010-2011 ja havia estat escollit millor entrenador de 3ª, i la campanya anterior, millor tècnic revelació. Fins ara, l'entrenador de l'Europa encapçala el palmarès com a millor tècnic absolut amb 2 guardons, mentre també l'han guanyat una vegada Alberto Fernández (Rubí), Oriol Alsina (Llagostera) i Paco Carballo (Blanes). La gal.la de lliurament dels premis d'aquesta 5ª edició del Trofeu 'Som Superior' tindrà lloc el pròxim 11 de juny, a Lloret de Mar. I aquest no serà l'únic premi com a millor entrenador de 3ª que recollirà enguany l'entrenador de l'Europa, com ja us informarem pròximament...


LA RENOVACIÓ DEL COS TÈCNIC POT TANCAR-SE ENTRE AVUI I DEMÀ

Dólera i Dani Contreras, dissabte al Montecillo (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Ara fa unes setmanes, Pedro Dólera explicava a La Xarxa que la negociació per a la renovació amb l'Europa estava oberta, ja que el seu contracte expira el 30 de juny. Els objectius esportius oberts, primer amb la lluita per la lliga i després amb el play-off, han fet que fins ara només s'hagués produït un sopar durant el mes de maig per començar a perfilar la renovació del cos tècnic i poder planificar la nova temporada. Un cop eliminats del play-off, aquest tema s'ha convertit en qüestió prioritària, i aquesta setmana tècnic i president han reprès les converses per deixar-ho enllestit el més aviat possible. Tant és així, que entre avui i demà la renovació de Dólera i el seu cos tècnic podria quedar tancada. En quant això passi, arribarà l'hora de començar a dissenyar el nou Europa 2013-2014, que de ben segur mantindrà el bloc que tants èxits ha donat aquesta temporada, mirant de consolidar un projecte esportiu que ha tornat a il·lusionar a l'afició escapulada.


ÀLEX DELMÀS, PROTAGONISTA A 'LES 10 VIDES DE LA TERCERA'

El capi Delmàs, en una de les accions de dissabte al Montecillo (FOTO: CEEuropa.cat / Àngel Garreta)

Com cada setmana, el periodista de La Xarxa Roger Sánchez recull a Golcat.com els seus relats ficticis referits a alguns dels protagonistes de la jornada al grup català de la 3ª divisió. En el capítol 30 de 'Les 10 Vides de la Tercera', un dels protagonistes és el capità de l'Europa Àlex Delmàs. El podeu llegir en aquest enllaç.