dimarts, 11 de juny del 2013

Javi Sánchez i Marc Esteban, primers fitxatges de l'Europa

El fusell de Javi Sánchez farà gols d'escapulat (FOTO: Àngel Garreta)

Hores després de fer-se oficial la llista de jugadors renovats i 6 baixes que us explicàvem ahir, l'Europa 2013-2014 ja té els seus dos primers fitxatges: Javi Sánchez i Marc Esteban. Dos reforços molt i molt prometedors, i als quals se'ls uniran aquesta mateixa setmana 3 jugadors més que cobriran alguna de les baixes, augmentaran la competitivitat al bloc escapulat, i que estic convençut que il·lusionaran a l'afició del Nou Sardenya.

El fins ara golejador del Rubí Javi Sánchez és un fitxatge de garanties: enguany ha fet ni més ni menys que 22 gols al club rubinenc (tercer màxim golejador de 3ª, només superat per Carlos Martínez i Enric Gallego), i durant bona part del campionat les seves dianes van permetre al seu equip estar lluitant per les places de playoff. Davanter gran i corpulent, però amb més movilitat i habilitat del que pugui semblar pel seu físic, suplirà les baixes d'Óscar Muñoz i Epitié a la posició de 9. Havent passat els últims anys per equips com el Castelldefels o el Masnou, Javi Sánchez ja sap el que és treballar a les mans de Pedro Dólera, amb qui va coincidir al Marianao. Allà també va estar al costat d'altres jugadors de l'Europa com Àlex Cano o Alberto González (també amb Iván Álvarez, que ara deixa l'Europa per marxar al Terrassa), i la seva integració al vestidor de ben segur que serà molt i molt ràpida. El mateix Javi Sánchez s'ha mostrat molt feliç pel fitxatge a travès del seu compte de twitter:

FONT: Twitter @Javitosanc

Marc Esteban, migcampista multiusos (FOTO: TotGramenet.cat)

De la seva banda, Marc Esteban és un migcampsta de 24 anys provinent de la Gramenet. En principi vindrà per cobrir les baixes de Jaume Mañosa i Ivan Álvarez a la posició de migcentre, tot i que també pot jugar d'interior, o fins i tot de central. Abans de la Grama, havia passat per equips com el Mataró o el Masnou, on va coincidir amb l'escapulat Carlos Guzmán, i amb el mateix Javi Sánchez.

BTV ha fet un recull de gols dels dos nous fitxatges escapulats:

FONT: BTV Esports

En un principi, l'Europa farà un total d'entre 6 i 7 reforços. I amb el nivell dels que ja estan començant a arribar, i els que encara estan per fer-se públics, tot fa pensar que enguany l'equip escapulat tornarà a lluitar per objectius ben ambiciosos. Això fa bona pinta, escapulats!