divendres, 14 de juny del 2013

Delmàs penja les botes: reaccions

El capi Àlex Delmàs, durant la roda de premsa de comiat (FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat)

L'endemà de l'anunci d'Àlex Delmàs de penjar les botes, és bon moment per recollir algunes de les moltes reaccions que està provocant l'adéu del capità de l'Europa, per copsar millor la transcendència que ha tingut la seva figura en el món europeista. Això és el que deien només acabar la roda de premsa (si la vols reescoltar íntegrament, ho pots fer en aquest enllaç), el tècnic Pedro Dólera, el també capità Àlex Cano, el president de la Torcida Escapulada Oleguer Olivé o l'historiador del club Agustí Tenllado...






Molt sentida és també la carta oberta que el cap de premsa i soci escapulat des de ben marrec, Àngel Garreta, ha adreçat al capi Àlex Delmàs a travès del web oficial de l'Europa:


FOTOMUNTATGE i ESTADÍSTIQUES: CEEuropa.cat

BTV Esports ha fet un vídeo musical d'homenatge al capità:

FONT: BTV Esports

I espectacular està sent el nombre i la intensitat emocional dels missatges cap al capi Àlex Delmàs a les xarxes socials. Twitter o facebook s'han omplert d'agraïments per part de companys i/o rivals antics o actuals, entrenadors, aficionats i gent del futbol català, que ens poden fer entendre millor l'impacte de la seva figura al futbol de casa nostra. Aquest n'és un petit tastet:

FONT: facebook




FONT: Twitter


Recordeu que en Roger Sánchez, a travès del seu blog 'Tercera.cat', ha obert un concurs on sorteja una samarreta del capi Àlex Delmàs. Per participar, només has d'escriur un missatge de twitter, amb el següent hashtag:

#gràciesDelmàs