dimecres, 19 de juny del 2013

Dólera, Rafa Leva i Cano recullen els 'Premis Campió'

Millor porter i tècnic de la temporada, i millor jugador de gener (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Com cada final de temporada, anit es van lliurar els 'Premis Campió' que concedeix el programa 'Marcador Catalunya' que dirigeix i presenta Ricard Vicente a Ràdio Marca. Com ja us explicàvem els últims dies, entre els premiats, hi havia 3 escapulats: Pedro Dólera va ser escollit millor entrenador de 3ª divisió de la temporada 2012-2013, Rafa Leva millor porter, i Àlex Cano va recollir el guardó al millor jugador del mes de gener. Enhorabona als premiats!


FONT: BTV Esports



GUZMÁN FINALMENT NO VIATJA A LA COPA DE LES REGIONS UEFA

Els 6 escapulats preseleccionats, ahir en la recepció oficial al Museu Colet (FONT: Twitter @12leonidas)

El seleccionador català amateur Toni Almendros ha fet pública avui la llista definitiva de 20 jugadors que demà viatgen a Itàlia per disputar la fase final de la Copa de les Regions UEFA. Finalment Carlos Guzmán és l'únic dels 6 jugadors de l'Europa preselccionats que no prendrà part en la competició. El migcampista de l'Europa, escollit al gener millor jugador de 3ª pels lectors de la Jornada.cat, va acabar la temporada lesionant-se a l'últim partit a Aranda de Duero, i tot i que ha participat de la darrera convocatòria de la selecció al CAR de St. Cugat, descansarà a l'estiu per arribar al màxim nivell a l'inici de la pretemporada. Sí que viatgen al Venetto els altres 5 jugadors que enguany han jugat a l'Europa i estaven preseleccionats: Xavi León, Àlex Cano, Ramon Rovira, Diego Fernández i el ja jugador del Cornellà Óscar Muñoz. Catalunya debutarà aquest dissabte a la tarda contra la selecció de Bielorússia. Al web oficial de la Federació Catalana de Futbol, podeu consultar la convocatòria completa i el calendari de la selecció.


RAMON GATELL FITXA PEL JÚPITER; IVÁN ÁLVAREZ JA PENSA EN EL TERRASSA

Dos ex-jugadors de l'Europa amb llarga trajectòria al Nou Sardenya estrenen nous colors. 'El noi de la casa', Ramon Gatell, deixava l'equip la passada temporada després de 13 anys d'escapulat per marxar al Martinenc. Ara, Gatell fitxa per un altre històric del futbol barceloní, el Júpiter, per intentar retornar el club de La Verneda a la 3ª divisió:

FONT: BTV Esports

De la seva banda, com ja us dèiem la setmana passada, després de 4 anys d'escapulat Iván Álvarez ha fitxat pel Terrassa buscant els minuts que no ha pogtu tenir enguany a l'Europa, després de la lesió del passat estiu. El migcentre ha explicat les raons del canvi en una entrevista al programa 'Àrea de Joc' de la Ràdio Municipal de Terrassa: