dijous, 20 de juny del 2013

Els nous fitxatges ja vesteixen d'escapulat

Charly Ruiz, Marc Esteban, Guille Ramon, Javi Sánchez i Albert Alegre; només falta presentar Del Moral (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa ha presentat aquesta tarda al Nou Sardenya a 5 de les 6 cares noves per a la pròxima temporada: els laterals Guille Ramon i Albert Alegre, els migcampistes Marc Esteban i Charly Ruiz, i el golejador Javi Sánchez han signat a les oficines, han passat unes proves mèdiques i s'han vestit per primera vegada amb la samarreta escapulada sobre la gespa de l'estadi del carrer Camèlies. A més, han coincidit ja amb la resta de la plantilla, que avui ha recollit les pautes a seguir durant les vacances abans d'iniciar la pretemporada, el pròxim 22 de juliol. Quatre jugadors escapulats (Cano, Leon, Rovira i Diego) i el ja nou jugador del Cornellà Óscar Muñoz marxen aquest dijous cap a Itàlia amb la selecció catalana, de cara a la fase final de la Copa de les Regions UEFA, mentre la resta de la plantilla comença les vacances esportives. Dilluns 22 de juliol, quan l'equip torni a la feina, serà presentat el sisè i últim fitxatge, l'extrem Cristian Del Moral, que avui no ha pogut ser a la presentació per motius personals. 

El tècnic Pedro Dólera definex un per un els 6 nous fitxatges:

ALBERT ALEGRE:


GUILLE RAMON:


MARC ESTEBAN:


CHARLY RUIZ:


JAVI SÁNCHEZ:


CRISTIAN DEL MORAL:



Els pròxims dies publicaré la primera entrevista amb tots ells, en què expliquen primeres sensacions i objectius globals i personals. Benvinguts tots, i... 'vamos, escapulados!'

FOTO: 'Vamos, escapulados!'