dimecres, 19 de juny del 2013

Nous fitxatges (3): Cristian Del Moral (per Lluís Ortega)

FOTO: La Preferente.com

Continuem repassant els perfils dels nous fitxatges de l'Europa. Després de Charly Ruiz i Marc Esteban, avui ens centrem en l'extrem CRISTIAN DEL MORAL. Ens apropa una mica més la seva figura el responsable de premsa del seu equip de procedència (Santboià), Lluís Ortega:

Cristian del Moral va arribar al Santboià en el mercat d’hivern de la temporada 2011-2012 com una aposta personal de Miguel López per reforçar la davantera vermella. Extrem incisiu i amb una gran tècnica, de seguida es va fer amb la titularitat en la banda esquerra. La seva “societat” amb el veterà Jordi Martínez van ser bàsiques pel rellançament de l’equip, que va passar de fregar el descens a acabar la temporada a tocar de les places de play-off. Destacar també el seus encerts amb els llançaments directes des del córner, com l’aconseguit en el camp del Terrassa.
Tot i que durant l’estiu es va especular amb el seu retorn a 2ª B, on havia jugat fonamentalment en equips de la territorial de Múrcia com el Múrcia Imperial o el Caravaca, Del Moral va renovar pel Santboià on, de nou amb Jordi Martínez, i amb incorporacions com la del veterà Ivan Díaz, s’havia de convertir en una de les peces claus d’un equip pensat per lluitar per l’ascens. Malgrat tot, el clima enrarit que va envoltar l’equip, especialment des de la destitució de Miguel López, va afectar de tal manera al seu rendiment que va acabar, ara ja amb Quim Ayats com a entrenador, ocupant plaça a la banqueta de suplents. Ara buscarà una nova oportunitat a l’Europa buscant ser el jugador desequilibrant de la temporada anterior.