divendres, 7 de juny del 2013

Pedro Dólera i el cos tècnic renoven per 2 anys

Pedro Dólera i Dani Contreras, dimecres a la Diada del Soci (FOTO: CE Europa.cat / Àngel Garreta)

Com dèiem dilluns, la renovació de Pedro Dólera era imminent, i s'ha fet oficial dijous a la nit: l'entrenador escapulat i tot el seu cos tècnic renoven per 2 temporades amb el club gracienc, donant continuitat al projecte esportiu que ja fa 4 anys que dura. En espera d'algun reforç que hi pugui haver, la previsió és la continuïtat del bloc de futbolistes que ha donat tants èxits aquesta temporada, per tal d'intentar repetir l'experiència del play-off i, per què no, aspirar fins i tot a fites majors. Al costat de Dólera continuaran Dani Contreras com a segon entrenador, Toni Ribas com a entrenador de porters i responsable de l'scouting, Fidel Bernabeu com a delegat i Marc Cisa com a fisioterapeuta. 

RÈCORDS A LA VISTA

Si Dólera completa aquests 2 nous anys de contracte, seria el primer entrenador de la història del club que compleix 6 temporades de manera consecutiva a la banqueta gracienca (fins ara el rècord el té Càndid Maurici, amb 5 seguides: de la temporada '34-'35 a la '38-'39). A més, ara mateix acumula 160 partits oficials com a tècnic de l'Europa (152 de lliga regular, 2 de play-off i 6 de Copa Catalunya), i es troba només a 29 dels 189 de Pep Moratalla, entrenador amb més partits de la història de l'Europa. Càndid Maurici, amb 176, i Juanito Navarro, amb 168, són els altres tècnics de la història gracienca als que podria superar ja Dólera la pròxima temporada.

Aquest és un recull de les primeres valoracions fetes per Pedro Dólera després de la renovació. En declaracions a La Xarxa, Dólera es mostra satisfet, fa referència a l'interès d'altres clubs (de 2ª B i 3ª) per fitxar-lo, i també a les novetats que pot tenir l'Europa 2013-2014:

Precisament al respecte d'altes i baixes, la UE Cornellà ha anunciat avui el fitxatge del fins ara davanter escapulat Óscar Muñoz. L'Europa ja ha deixat clar que no farà oficial cap alta ni cap baixa fins que aquestes es formalitzin.

ANGOY I EL SEU COS TÈCNIC RENOVEN 1 ANY AMB EL JUVENIL


FOTO: CE Europa.cat / Àngel Garreta

Així mateix, el web del club també ha fet oficial la nit de dijous la renovació de Jesús Mariano Angoy com a entrenador del juvenil. Després de l'ascens a Divisió d'Honor juvenil, el club renova la confiança d'Angoy, que complirà així la seva 3ª campanya al capdavant de l'equip.