dijous, 20 de juny del 2013

Nous fitxatges (4): Albert Alegre (per Havok)

FOTO: cfgava.blogspot.com

Ahir eren presentats 5 dels nous 6 jugadors de l'Europa, i continuem repassant els seus perfils. En aquesta quarta entrega, coneixem una mica millor al lateral esquerre ALBERT ALEGRE, de la mà del responsable del magnífic blog sobre el Gavà, Havok:


La primera vegada que vaig sentir a parlar de l’Alegre va ser per part d’un exjugador del primer equip quan ell era encara infantil de l’Escola Gavà, allà pel 2006, un any que si mal no recordo van lluitar per pujar a Preferent fins l’última jornada. El cas és que comentant aquella bona temporada el meu interlocutor em va assegurar que per sobre de tots hi destacava un lateral esquerre en aquell equip que tàcticament “ja estava fet”, no se li podia ensenyar res més.

L’afirmació em va sobtar, i tot i la rotunditat de les seves paraules, òbviament es tractava d’una exageració; però parla molt bé de les qualitats d’aquest lateral esquerre ràpid, tècnic, amb facilitat per recórrer la banda amunt i avall durant tot el partit gràcies al seu bon criteri i fons físic.

Tanta fe en ell o encara més en tenia l’Albert Poch, el tècnic que el va fer debutar com a titular a 3ªDivisió essent encara juvenil (l’havia tingut sota les seves ordres al futbol base), en un partit a Premià on li van acabar xiulant un penal en contra que no havia comès, però que no va impedir que la seva estrena amb el primer equip acabés amb victòria a domicili.

Després d’una primera temporada amb problemes físics que no li van fer possible lluir en el seu primer any d’amateur, aquesta ha sigut la de la seva confirmació a 3ªDivisió. Convocat amb la selecció catalana amateur i titular indiscutible en els 33 partits en els que es trobava disponible (s’ha perdut 2 per sanció i 3 per lesió) trobarà a la banda esquerra de l’Europa una competència coneguda, la del també exjugador del planter gavanenc Xavi León, amb unes característiques força distintes a les seves. De ben segur el seu nou míster, Pedro Dólera, no ho tindrà gens fàcil per escollir només un dels dos.