diumenge, 16 de juny del 2013

El capi Àlex Delmàs i el nou davanter Javi Sánchez, entrevistats a La Xarxa

FOTOS: 'Vamos, escapulados!' / Mundodeportivo

Aquest diumenge al matí, el programa 'En Joc' de La Xarxa ràdio que presenta Óscar Herreros ha tingut doble protagonisme europeista. En l'última edició de la temporada, el programa ha fet una doble tertúlia de resum de la campanya 2012-2013 a la 2ª B i la 3ª, on han intervingut el capità escapulat Àlex Delmàs (només 3 dies després d'anunciar la seva retirada com a futbolista) i el nou davanter de l'equip Javi Sánchez (a 3 dies de la presentació oficial amb la samarreta de l'Europa). Si us l'heu perdut o la voleu tornar a escoltar, aquí la teniu:




Per cert, si encara no l'heu vist, aquest és el vídeo musical d'homenatge a Delmàs que li han dedicat els companys de BTV Esports:



FONT: BTV Esports

6 JUGADORS DE L'EUROPA ES CONCENTREN AMB LA CATALANA


FOTOMUNTATGE: 'Vamos, escapulados!'

També aquest diumenge al matí, però en aquest cas a les 10h al CAR de St. Cugat, 6 jugadors que han estat escapulats aquesta temporada s'han concentrat amb la selecció catalana amateur: Àlex Cano, Xavi León, Carlos Guzmán, Ramón Rovira, Diego Fernández i el ja ex-escapulat Óscar Muñoz (però que ha estat convocat per la seva temporada a l'Europa). Tots ells formen part dels 24 preseleccionats per a la fase final de la Copa de les Regions UEFA, que tindrà lloc del 22 al 29 de juny a la regió italiana del Venetto. Dimecres, el seleccionador Toni Almendros anunciarà quins són els 20 homes que s'endú a Itàlia: el debut de Catalunya serà dissabte vinent a les 17:30h, davant la selecció de Bielorrússia.

AITOR TORRES FITXA PEL RUBÍ

FOTO: UERubi.com

El fins ara jugador de l'Europa Aitor Torres jugarà la temporada vinent a la UE Rubí. El lateral va ser presentat aquest divendres amb la seva nova samarreta, amb la que jugarà un any més a 3ª divisió. Amb els fitxatges d'Óscar Muñoz pel Cornellà, d'Iván Álvarez pel Terrassa, i de Jaume Mañosa pel Cerdanyola, ja només queda per saber el destí de dos jugadors que no seguiran tampoc a les files escapulades: els atacants Rubén Epitié i Dani Romero. Sort a tots ells en els seus nos equips, i gràcies per l'esforç vestint d'escapulats. 

DÓLERA, RAFA LEVA I CANO, PREMIATS

 FOTOS: CE Europa.cat

La notable temporada de l'Europa continua tenint reconeixements: ara fa uns dies, Pedro Dólera recollia el premi al millor entrenador de 3ª divisió dels lectors del 'Portal 7', i dimarts repetirà guardó en els Premis de Ràdio Marca. El tècnic no serà l'únic escapulat premiat en la gal.la de dimarts: el Zamora Rafa Leva ha estat escollit millor porter de 3ª, mentre Àlex Cano recollirà el guardó al millor jugador de gener. Felicitats als premiats!