dilluns, 9 de gener del 2017

La Jonquera 1 - Europa 0; creuant la frontera del descens

L'Europa ha perdut amb un rival directe i cau en zona de descens
(FOTO: Àngel Garreta / twitter CEEuropa)

L'Europa ha començat 2017 amb una dolorosa derrota a La Jonquera per 1-0 que fa caure l'equip en zona de descens directe, i li fa perdre el goal-average particular amb el rival fronterer. Després de jugar amb 10 des del minut 42 per doble groga d'Alberto, els nois de Joan Esteva han caigut fruit d'un desafortunat autogol de Cano a 4 minuts del final, que acaba amb la millor ratxa sense encaixar en tota la temporada: 446 minuts. El que s'incrementa és la mala ratxa sense perforar porteria rival: 195 minuts. Amb 11 gols marcats en 20 partits, no és gens estrany que l'equip ocupi ara la divuitena plaça amb 19 punts. El millor de tot, que la salvació només es troba a 1 punt. El pitjor? Que el calendari immediat fa pujada: a les pròximes 5 jornades, l'Europa s'enfronta als 4 primers classificats i a un rival directe, amb eleccions pel mig... el Tour de Force comença diumenge a les 12h al Nou Sardenya, contra el líder, el Peralada. 

FONT: FCF.cat

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Axel Vizuete en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE La Jonquera

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia
-Empordà.info


Resultats 20ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports


EL FEMENÍ GUANYA EL BARÇA B I JA ÉS SEGON!

FOTO:  Fran Capell 

Les alegries escapulades ja fa setmanes que tenen un clar protagonisme femení. Les noies d'Álvaro Del Blanco ha aconseguit un enorme triomf al camp del Barça B per 0-1, gràcies a un gol en temps afegit d'Anabel. El resultat té un mèrit enorme, i és que les blaugranes sumaven 34 partits invictes a casa, i gairebé 3 anys: la darrera derrota havia estat un 0-1 amb el Lleida el 30 de març de 2014! Aquest gran triomf de les gracienques, combinat amb l'empat del Seagull, fa que les escapulades superin les blaugranes en la segona plaça del grup 3 de Segona Divisió, i se situïn ja només a 3 punts de les badalonines. Cal recordar que la primera plaça dóna opció a disputar la fase d'ascens a la màxima categoria del futbol estatal. 

Tots els detalls i imatges del partit, al web oficial de l'Europa. També pots llegir la crònica de 'Futfem.cat'.

FONT: FCF.cat