diumenge, 15 de gener del 2017

Europa 1 - Peralada 0; victòria per creure-hi!

L'Europa ha tombat el líder i surt de la zona de descens
(FOTO: Àngel Garreta / twitter CEEuropa)

L'Europa de les 1.000 cares s'ha disfressat avui de matagegants i ha derrotat el fins avui líder. Un golàs de volea del capità Àlex Cano a la sortida d'un córner ha servit per derrotar el Peralada, sumar els 3 primers punts al 2017, i sortir de la zona de descens. L'equip de Joan Esteva ha sabut patir davant un gran rival que ha estat superior a la primera meitat, però que s'ha vist superat pels escapulats a la segona. El gol de 'CapiCano' (primer que fa aquesta temporada) serveix per posar fi a una mala ratxa de 256 minuts sense marcar del conjunt gracienc. Dani Pujol ha debutat amb la samarreta de l'Europa, i ho ha fet com a titular. Amb el triomf, l'equip de la Vilade Gràcia puja fins a la setzena plaça amb 22 punts, amb 2 de marge sobre la zona de descens. Diumenge vinent a les 12h, visita al camp d'un altre equip de play-off, el Vilafranca.

FONT: BTV Esports


 
FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

Només acabar el partit, el capità i golejador Àlex Cano valorava el triomf a La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Arnau Sala en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:

FONT: CEEuropa.cat



Resultats 21ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports


FONT: Youtube Cerdanyola FC


EL FEMENÍ EMPATA I TORNA A LA TERCERA PLAÇA

FOTO:  Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat

El primer equip femení de l'Europa ha cedit un empat 1-1 amb l'AEM lleidatà. Les escapulades s'han avançat amb un gol d'Anabel al minut 35, però només 5 minuts després, Laia ha empatat a la sortida d'un córner. Tot i que les d'Álvaro Del Blanco han buscat el segon gol a la segona meitat, el marcador ja no s'ha mogut i gracienques i lliedatanes s'han repartit els punts. Amb l'empat, l'Europa perd una posició i torna a la tercera plaça amb 34 punts, a 1 del Barça B i a 5 del líder Seagull. La pròxima jornada serà d'aquí a dues setmanes, al camp del Sabadell.

Més detalls i fotografies del partit, al web oficial de l'Europa, o a 'Futfem.cat'. 

FONT: FCF.cat