dilluns, 23 de gener del 2017

Els gols de la jornada 22

FONT: FCF.cat / La Xarxa


ALBERTO: "ÉS UN ORGULL ENTRAR EN EL TOP-10 D'UN CLUB HISTÒRIC"


Alberto i Cano, Top-10 i Top-4 històrics en partits jugats amb l'Europa, ahir a Vilafranca
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

La victòria a Vilafranca va deixar xifres rècord. Ja no només per les 11 victòries consecutives al municipal penedesenc, sino pels registres històrics que van assolir ahir dos dels capitans escapulats: Àlex Cano va arribar a la xifra rodona de 250 partits de lliga i play-off, consolidant-se en el Top-4 de la història de l'Europa. I Alberto va jugar el seu partit nº187, que li permet igualar el mític Fernando Núñez en la desena posició històrica d'aquest mateix rànquing. Una fita que fa molt feliç al central de l'Europa:

(FONT: CEEuropa.cat)


'EUROPA SEMPRE ENDAVANT' NO IMPUGNARÀ LA VALIDACIÓ DE SIGNATURES

FONT: europasempreendavant.cat

La candidatura a les eleccions a la presidència de l'Europa 'Europa Sempre Endavant' que encapçala Víctor Martínez ha anunciat en un comunicat de premsa que no impugnarà la validació de signatures del passat divendres, tot i mostrar-se en desacord en el procediment que va permetre donar com a bones signatures amb defecte de forma del candidat de 'Sumem +', Guillaume De Bode. En aquesta nota de premsa, asseguren que opten per aquesta decisió per que el procés electoral segueixi el seu curs i sigui el soci, i no cap òrgan extern, qui decideixi el resultat dels comicis. També apunten que ho fan per respecte als socis que van donar les seves signatures als dos aspirants a la presidència, i també per respecte a la institució i a la imatge del club.

La candidatura que encapçala Víctor Martínez ha anunciat que el pròxim dijous a les 19:30h presentarà el seu programa electoral a l'Orfeó Gracienc (c/Astúries 83), en un acte obert als socis escapulats. La mitjanit de divendres a dissabte ja vas poder llegir en aquest blog els principals punts del programa d''Europa Sempre Endavant' que serà presentat dijous, i que aquesta candidatura ha ampliat en la seva web. Un nom destacat és el de l'ex-futbolista escapulat Fernando Núñez (Top-10 historic de partits jugats amb l'Europa, igualat diumenge a Vilafranca per Alberto), que s'incorporaria com a Secretari Tècnic si aquesta opció guanya les eleccions.

FONT: europasempreendavant.cat

De la seva banda, la candidatura 'Sumem +' que encapçala el fins fa poc president de l'Europa Guillaume De Bode no ha presentat per ara el seu programa, ni ha anunciat cap acte de campanya.


L'EQUIP EUROPA-ACIDH I XAVI CIVIL, PROTAGONISTES A LA XARXA

FOTO: ACIDH / CEEuropa.cat

Un dels projectes més destacables del club en l'últim any ha estat la creació de dos equips de futbol adaptat, en coordinació amb la fundació gracienca ACIDH per a persones amb intel·ligència limit. El passat cap de setmana, l'equip es va presentar davant de l'afició de l'Europa al Nou Sardenya, juntament amb tots els equips de base, en els prolegòmens del partit contra el Peralada. Aquest dissabte, els dos equips Europa-ACIDH han protagonitzat un reportatge en la versió radiofònica del programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local. 

FONT: La Xarxa

Civil celebra el seu gol amb el capi Cano, ahir a Vilafranca
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa també ha tingut protagonisme a La Xarxa en un altre dels seus espais habituals dins el programa 'En Joc': 'Avui Coneixem', un qüestionari de preguntes curtes per conèixer més a alguns dels protagonistes de cada jornada esportiva del cap de setmana. En aquest cas, un dels escollits diumenge va ser el davanter de l'Europa Xavi Civil, autor del primer gol ahir en el triomf a Vilafranca:

FONT: La Xarxa