dimarts, 17 de gener del 2017

Els gols de la jornada 21


FONT: FCF.cat / La Xarxa


CANO: "SABEM QUE PODEM GUANYAR A QUALSEVOL EQUIP"

'CapiCano' celebra el gol del triomf, ahir contra el Peralada
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Per aquells capricis del futbol, només una setmana després de la derrota a última hora amb autogol de Cano a La Jonquera, el capità escapulat va marcar ahir l'importantíssim gol del triomf contra el fins llavors líder, el Peralada. És la primera diana de 'CapiCano' aquesta temporada, i permet l'equip sortir de les places de descens directe. Tot un cúmul de circumstàncies que fan molt feliç el capità escapulat, tal i com reconeixia en la roda de premsa posterior al partit, recollida per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:


FONT: CEEuropa.cat


ENTRADA I AUTOCAR PER ANAR A VILAFRANCA PER 15 EUROS


FONT: CEEuropa.cat

El triomf davant el Peralada és una excel·lent injecció de moral per al vestidor de l'Europa, però el calendari continua fent pujada i l'equip necessitarà el suport de l'afició escapulada. És per això que el club gracienc organitza un autocar per a tots aquells socis i aficionats europeistes que vulguin acompanyar els nois de Joan Esteva. L'autocar sortirà a les 10h del Nou Sardenya, i tornarà un cop acabi el partit, que recordem, és a les 12h del migdia. El preu total de l'autocar + entrada és de 15 euros, i tots els interessats poden inscriure's fins divendres a les 20h, trucant a telèfon 608 222 574. El preu de l'entrada general per a tots aquells que es desplacin pel seu compte i la comprin a les taquilles del municipal de Vilafranca serà de 10 euros.


L'AVENTURA DELS COCH PER ENTRENAR I JUGAR AMB L'EUROPA

Denis i Joel Coch fan 200 km. cada dia per arribar al Nou Sardenya i tornar a casa
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Segurament per aquelles coses de la globalització i la sobreinformació, a vegades quan parlem de l'Europa o de la Tercera divisió tendim a oblidar que es tracta d'una categoria amateur, amb tots els sobreesforços i sacrifics que això comporta. I als vestidors s'amaguen històries humanes que poc tenen a veure amb els futbolistes d'elit que tots veiem cada dia per televisió o internet. És el cas que ha ensenyat aquest cap de setmana BTV, amb els germans Denis i Joel Coch com a protagonistes. I és que tots dos viuen a Tarragona, i fan cada dia d'entrenament i de partit 200 kms. per arribar al Nou Sardenya i tornar a casa. Això, multiplicat per 5 (4 dies d'entrenament + dia de partit), suposen 1.000 kms. setmanals... poca broma:

FONT: BTV Esports


GUILLAUME DE BODE I VÍCTOR MARTÍNEZ PRESENTEN ELS AVALS

Els candidats d''Europa Sempre Endavant' han estat els primers a presentar els avals
(FOTO: 'Europa Sempre Endavant')

Aquest dilluns, els precandidats a les eleccions a la presidència de l'Europa del pròxim 29 de gener han presentat davant la Junta Electoral els avals mínims per constituir-se com a candidats (havien de ser més de 45). Els primers a fer-ho han estat els membres d''Europa Sempre Endavant', que a mitja tarda han presentat un total de 115 signatures, en mà del seu precandidat Víctor Martínez. Al vespre també les ha presentat la precandidatura continuïsta que encapçala el fins ara president Guillaume De Bode. A l'hora d'escriure aquestes línies no havia transcendit el nombre de signatures que ha presentat. Membres d''Europa Sempre Endavant' asseguren que no s'ha permès la presència del seu interventor en l'acte d'entrega dels avals presentats per De Bode, i que això vulneraria el que diuen els Estatuts.

Un cop la Junta repassi tots aquest avals per comprovar que compleixen els requisits, dijous al vespre s'anunciaran oficialment les candidatures que superen el tall. I si tots dos ho fan, divendres començaria oficialment la campanya electoral, que duraria una setmana, fins divendres 27. Dissabte 28 serà jornada de reflexió, i diumenge 29, coincidint amb el partit Europa-Olot, les eleccions (es podrà votar de 10h a 16h a la sala de premsa del Nou Sardenya).