dilluns, 30 de gener del 2017

Europa 0 - Olot 5; dessagnats pel tauró

L'Europa no ha pogut fer res davant l'estripada letal del pitxitxi Marc Mas
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Si algú ens diu al minut 43 que aquest partit acabaria 0-5 l'hauríem pres per boig. L'Europa estava fent una de les millors primeres parts de la temporada davant el líder, amb convicció, forta pressió, ocasions de Dani Pujol, Civil i Cano, un clar penal no xiulat a Civil amb 0-0, i un Olot que no havia donat cap sensació de perill. Però una relliscada del capi i dues aparicions mortíferes del tauró Marc Mas en un minut i mig han fet que el partit anés al descans amb un immerescut 0-2, i l'equip s'enfonsés anímicament. La segona part ha estat un passeig militar d'un Olot que ha demostrat ser l'equip més fiable de la categoria i que ha aconseguit un històric 0-5 al Nou Sardenya amb pòquer de gols de Mas (22 gols en 23 partits...) i un altra diana de Tito Malagón. El bon debut de Canelada, els retorns d'Abel Rita i Javi Iglesias, o la gran primera part del jove Ignasi Varona (transmet sensacions de futur exitós a l'Europa...), han estat notes destacades d'un partit agredolç: primera part per agafar d'exemple a seguir d'aquí a final de temporada, i segona per oblidar ràpidament. És la primera derrota per 0-5 en la història escapulada a Tercera. La bona notícia: l'equip de Joan Esteva continua quinzè amb 5 punts de marge sobre el descens, igual que la setmana anterior. El pròxim diumenge a les 16:30h, visita al camp d'un rival directe: el Manlleu.

El nou president, Víctor Martínez, ha estrenat lloc a la llotja convidat per l'homòleg en funcions, Arturo Ramírez
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

FONT: BTV Esports

Partit íntegre:


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Ramon Maria Calderé en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE Olot

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia
-Olot TV
-Ràdio Olot
-El Garrotxí


Resultats 23ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: BTV Esports

FONT: BTV Esports



FONT: BTV Esports


EL FEMENÍ AIXECA DOS GOLS I EMPATA A SABADELL

FONT: Josep Mª Vintró / CEEuropa.cat

El Femení A de l'Europa ha rescatat un punt del camp del Sabadell, tot i que perdia per 2-0 al minut 8 de la segona meitat. Els gols de Clara i Pili han servit per igualar el marcador advers, mantenir-se invictes per novena jornada, i conservar la tercera plaça de la classificació, ara amb 35 punts: a 3 del Barça B, i a 7 del líder, el Seagull de Badalona. El pròxim partit serà d'aquí a dues setmanes, a casa contra l'Igualada. Pots llegir cròniques ampliades del partit al web oficial de l'Europa, o a 'Futfem.cat'.


FONT: FCF.cat