dimarts, 31 de gener del 2017

Els gols de la jornada 23

FONT: FCF.cat


AUTOCAR D'AFICIONATS PER A DIUMENGE A MANLLEU

FONT: CEEuropa.cat

Després de la contundent derrota per 0-5 davant el súperlíder Olot, l'Europa vol oblidar ràpidament la desfeta. I la millor manrea de fer-ho és amb un triomf a Manlleu, diumenge a les 16:30h. Una vegada més, l'equip gracienc no estarà sol, i és que uns quants aficionats escapulats acompanyaran l'equip a les grades del Municipal manlleuenc. L'Agrupació Europeista organitza un autocar d'aficionats amb un pack que inclou transport, esmorzar a La Gleva, i dinar a Manlleu. L'entrada del partit no està inclosa en el pack. Interessats, podeu trucar al 635 542 202 (sr. Santi).


EL NOU PRESIDENT VISITA ELS PRINCIPALS EQUIPS DE L'EUROPA

Víctor Martínez i membres de la nova junta, al vestidor del primer equip masculí
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El nou president de l'Europa, Víctor Martínez, va aprofitar aquest dilluns per visitar i presentar-se als membres d'alguns dels principals equips del club. Martínez i membres de la nova junta van saludar i van mantenir xerrades informals amb jugadors i tècnics del primer equip masculí i femení, i també del juvenil A, aprofitant la coincidència d'horaris d'entrenament al Nou Sardenya. Aquest dimarts al vespre, es farà l'acte de presa de posessió, a les 19:30h a les instal·lacions de l'estadi. També avui comencen les reunions de traspàs de poders amb el president en funcions, Arturo Ramírez

El nou president, amb les germanes Pili i Andrea Porta
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)


CARTA OBERTA DE GILLES DE BODE A LA NOVA JUNTA

El ja ex-president de l'Europa ha remès una carta a la junta directiva que el succeeix
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Benvolguts,

Us volem donar la benvinguda i enhorabona  com a  nous directius responsables del CE Europa. Un club que tots estimem i per el que moltes generacions han treballat fins a situar-lo al punt que està en aquest moment.

Després de 10 anys de presidència sé el que representa asumir la responsabilitat de la gestió i la representativitat del club i la vocació de servei que comporta. Teniu per davant un gran repte i molt de treball - com el que hem fet les generacions que us hem precedit - però també de ben segur podreu gaudir d'alegries i gratificacions que compensaran els moments dificils.

El CE Europa está format per tots els socis i sabem l'important que és poder comptar amb la seva opinió, els seus suggeriments i fins i tot les seves crítiques constructives. Tingueu per segur que donarem suport amb generositat i positivisme a aquesta nova etapa per continuar construint un Europa millor i més gran en éxits i valors.

No vull desaprofitar l'ocasió per donar les gràcies als companys de la Junta Directiva en Funcions  i de la Junta Electoral per  la tasca realitzada durant les darreres setmanes i que garantizaran una continuitat en la gestió.

Molta sort.

Cordialment,

Guillaume de Bode
President 2007 – 2017

Candidatura SUMEM+