dilluns, 9 de maig del 2016

Santfeliuenc 0 - Europa 0; pl4y-off!!!!

Després d'una remuntada espectacular a la segona volta, l'Europa ha passat de fregar el descens a garantir play-off!
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat // FOTOMUNTATGE: 'Vamos, escapulados!')

Som de play-off. El que podia semblar una utopia a la jornada 15 quan l'equip fregava el descens, ara ja és una realitat. Per primer vegada a la història, l'Europa jugarà el play-off d'ascens a Segona B per quart any consecutiu, després d'una remuntada espectacular en una segona volta per emmarcar. Això sí, potser fruit d'un excés de prudència o per aquella por de no deixar perdre el que ja tens a la mà, l'empat 0-0 al camp del Santfeliuenc deixa els graciencs sense opcions de ser segons, amb tot el que això comporta en la promoció d'ascens. Ha estat un mal partit de futbol. L'equip d'Albert Poch no ha patit defensivament tot i jugar amb dos migcampistes com Padilla i Álex de centrals al costat de Cano (han complert sobradament la seva tasca), però pràcticament tampoc ha generat cap ocasió de perill. Un cop de cap de Cano al travesser al tram final de la primera meitat ha estat l'únic moment on l'Europa ha pogut desequilibrar la balança. Sigui com sigui, l'equip ha certificat matemàticament el play-off, recollint així el merescudíssim premi a una feina sacrificada i constant. Felicitar a tot el vestidor pel premi, i ara, a arrodonir-ho amb l'ascens!!!

Ja amb el primer objectiu assolit, la setmana vinent l'equip acabarà la lliga regular a casa, davant un Granollers que lluita per fugir dels descensos compensats. L'Europa necessita puntuar o que el Vilafranca no guanyi a Cerdanyola per assegurar la tercera plaça... per quart any consecutiu. 


DAVID LÓPEZ PODRIA ESTAR PER AL PLAY-OFF!

David López torna a somriure; el segon diagnòstic apunta a un retorn... en 2 o 3 setmanes!!!
(FOTO: 'Vamos, escapulados!') 

Per acabar d'arrodonir un bon diumenge escapulat, la grata sorpresa l'ha donat David López. Tal i com avançàvem a la retransmissió televisiva de 'Futbol En Joc' a La Xarxa de Comunicació Local, el defensa escapulat podria arribar a disputar el play-off. Tot i que els primers diagnòstics per la lesió que va patir fa 2 setmanes a Palamós estimaven la seva recuperació en uns 6 mesos per un trencament parcial del lligament creuat anterior i del menisc de la cama esquerra, el jugador va demanar una segona opinió; les noves proves mèdiques contradiuen el primer pronòstic i asseguren que la lesió de David no revesteix tanta gravetat ja que el lligament no estaria afectat, i així el central escapulat podria tornar a jugar en unes 2 o 3 setmanes si l'evolució és favorable. Una sorprenent i excel·lent notícia per a l'equip i el jugador.


FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Pocs minuts després d'acabar el partit, l'entrenador de l'Europa Albert Poch era felicitat al programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local, on també constatava la bona notícia sobre la lesió de David López:

FONT: La Xarxa

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Andrés González, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial FC Santfeliuenc

-Galeria Imatges (Fran Capell)
-Galeria Imatges (Jaime Pérez)

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 37:

 FONT: FCF.cat


Vilafranca - Montañesa



FONT: La Xarxa

Peralada - Júpiter



FONT: BTV Esports

Gavà - Sabadell B


FONT: Gavà TV / La Xarxa


El filial ha golejat i assegrua la permanència a Segona Catalana
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha golejat el Tecnofutbol per 5-1 i s'assegura la permanència. ubicat en la novena plaça amb 44 punts. L'Europa juvenil haurà d'esperar una altra setmana per tancar-la matemàticament, després de caure 1-0 al camp del Jabac Terrassa; una derrota que deixa l'equip escapulat en el catorzè lloc, amb 38 punts. L'Europa femení no jugava aquest cap de setmana; es manté en la cinquena plaça, amb 39 punts.

Iván Vidal ha tornat a jugar amb l'Europa B
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)