diumenge, 22 de maig del 2016

L'Europa ja és a Andalusia

FOTO: Àngel Garreta / CE Europa

L'Europa ja descansa a l'hotel de concentració, de cara al debut en el play-off d'ascens a Segona B 2016, demà a les 19h a San Fernando (Cadis). La totalitat de l'expedició escapulada s'ha reunit a Jerez, després de fer el viatge des de la Vila de Gràcia en dos grups: de bon matí, ha sortit del Nou Sardenya l'autocar de l'equip amb material, part de l'staff, directiva i el cap de premsa. I al vespre, l'equip i els tècnics principals han volat des de l'aeroport del Prat, també amb la presència de més directius i aficionats de l'Europa. Màxima il·lusió, acompanyada de la sempre necessària precaució, han estat denominadors comuns d'un viatge que, confiem, sigui només el primer dels tres que pugui fer l'equip gracienc, en el camí del desitjat ascens a Segona B. A gaudir i a competir com animals, escapulats!

FOTOS: CE Europa

FONT: BTV Esports

Aquest mateix dissabte, l'entrenador del San Fernando Antonio 'Ñoño' Méndez ha deixat fora de la convocatòria Mario, Carlitos, Óscar Oliva i Manu. Per cert, si voleu consultar més resums de partits del San Fernando, ho podeu fer en el canal de Youtube Carranza 10.



FONT: Youtube Carranza 10

El partit, per cert, podrà seguir-se col·lectivament per ràdio a la seu de la penya Eskapulats del carrer Tordera amb Plaça Raspall. Per anar fent temps, des de les 18h es pot seguir el Vilafranca - Atl. Malagueño per 26 TVs locals de La Xarxa de Comunicació Local (a Barcelona i rodalies, al Punt Avui TV, ETV o TV de Badalona), o també al lloc web de La Xarxa.

FONT: twitter penya Eskapulats