dilluns, 16 de maig del 2016

El San Fernando gadità, rival en 1ª ronda del play-off

FONT: elcastillodesanfernando.es

El San Fernando serà el rival de l'Europa als quarts de final del play-off d'ascens a Segona B, segons acaba de decretar el sorteig fet a la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas, Madrid. El partit d'anada es jugarà a terres gaditanes aquest cap de setmana, i el de tornada al Nou Sardenya el cap de setmana següent. A aquesta hora, les directives dels dos clubs estan en contacte telefònic per acordar horari del partit d'anada. En principi el club andalús proposava dissabte a les 19h o 21h, però a mitja tarda han canviat a diumenge a les 21h. Segons ha publicat poc després de les 21h. a twitter el compte oficial del San Fernando, l'anada es jugaria finalment aquest diumenge a les 19h (dues hores i mitja abans de la final de Copa del Rei). Els preus per als aficionats de l'Europa seran 8 euros general i 15 tribuena (als socis locals els costarà 5 i 10 euros, respectivament). Directiva, cos tècnic i capitans escapulats també s'han reunit aquest vespre per tancar temes logísitcs, com el desplaçament i l'allotjament.

Passades les 21h, el San Fernando ha publicat aquest horari al seu twitter oficial
(FONT: twitter @SanFernando_CD)


FOTO: sanfernandocd.com

El San Fernando va acabar en la tercera plaça del grup 10 de la Tercera divisió, corresponent a Andalusia Occidental i Ceuta i va sumar 75 punts. El seu balanç a la lliga ha estat de 21 victòries, 12 empats i 7 derrotes, amb 69 gols marcats i 30 d'encaixats. Els gaditans han acabat molt bé la lliga, amb 5 victòries consecutives que els han servit per ubicar-se en la tercera posició. 

FONT: Futbolme

El San Fernando està entrenat per Antonio Méndez, i a la seva plantilla destaca la presència d'un ex-futbolista de Primera Divisió com Tati Maldonado, ex del Betis o l'Sporting (i que havia jugat a Catalunya amb el Nàstic). El rival escapulat juga els seus partits a l'estadi Iberoamericano 2010, de gespa natural, amb pista d'atletisme, i amb capacitat per a 8.000 espectadors. La distància des de la Vila de Gràcia és de 1.119 kms, i unes 11-12 hores de viatge per carretera. També es pot arribar amb tren o avió + carretera.

L'ex del Nàstic Tati Maldonado havia jugat a Primera amb Betis o Sporting
(FOTO: sanfernandocd.com)

L'estadi Iberoamericano 2010 és de gespa natural, i té capacitat per a 8.000 espectadors
(FOTO: sanfernandocd.com)


L'ANY PASSAT, ELIMINATS PER LA POBLA DE MAFUMET

La Pobla de Javi Iglesias i Abel Rita va eliminar el San Fernando l'any passat
(FOTO: Pobla de Mafumet)

Dos jugadors de l'Europa van eliminar el San Fernando en el play-off d'ascens de la passada temporada, com a jugadors de la Pobla de Mafumet: Abel Rita i Javi Iglesias. La Pobla va caure 1-0 a Andalusia, però va remuntar en la tornada amb un triomf per 2-0.

FONT: Youtube Carranza 10

FONT: Youtube Esports del Camp


PLANTILLA I DIRECTIVA HO HAN VISCUT JUNTS AL NOU SARDENYA

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Plantilla i directiva de l'Europa han viscut plegats el sorteig dels quarts de final del Play-off d'ascens a Segona B. L'equip ha fet una suau sessió de recuperació a les 16h després del partit d'ahir, i posteriorment s'han reunit al bar del Nou Sardenya, per compartir un aperitiu mentre seguien el sorteig a través de telèfons mòbils i portàtils. Quan s'ha sabut que el rival era el San Fernando, alguns com Padilla o Javi Iglesias han advertit del perill de l'equip andalús, i han recordat l'eliminatòria de la temporada passada contra la Pobla. Javi Iglesias, que és nascut a 25 minuts de San Fernando, ha començat a rebre missatges d'antics companys que ara juguen al rival de l'Europa. Com a curiositat, l'entrenador de l'Europa, Albert Poch, va fer el servei militar a San Fernando.


Les noves tecnologies han servit per seguir el sorteig al Nou Sardenya
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')

Instants després de saber-se el rival, capturàvem les primeres valoracions de Javi Iglesias, Albert Poch, i el president escapulat Guillaume De Bode:




FONT: 'Vamos, escapulados!'


També han fet valoracions a BTV, Poch, De Bode i el capità Àlex Cano:


FONT: 'BTV Esports

Seguiment mediàtic del play-off
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


POCH PODRÀ COMPTAR AMB TOTA LA PLANTILLA

David López ja toca pilota!
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Sense cap mena de dubte, a dia d'avui la millor notícia de totes és que, per primer cop en tota la temporada, el cost tècnic de l'Europa pot comptar amb tota la plantilla per afrontar aquest primer partit de play-off. Si ahir Javi Iglesias tornava a disputar uns minuts més de 6 mesos després de la seva greu lesió de lligament, i Iván Vidal ja està jugant partits amb el filial per agafar ritme, en l'entrenament d'avui hem pogut veure David López tocant pilota i fent exercicis musculars amb normalitat. Com que ahir cap dels 3 futbolistes apercebuts van jugar, la totalitat de la plantilla de l'Europa començarà el play-off sense sancions i amb el comptador de targetes a zero. Recordem que en aquesta fase del campionat, els cicles que comporten sanció són de 3 grogues.


L'equip ha entrenat abans del sorteig
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')