dimecres, 25 de maig del 2016

Iván Bazán: "Els fotrem segur un 0-2 o 0-3"

El golejador del San Fernando se sent molt superior a l'Europa
(FOTO: Deporte de la Isla)

L'autor del gol del San Fernando en el partit d'anada dels quarts de final del play-off d'ascens a Segona B, Iván Bazán, ha concedit una interessant (alhora que sorprenent, i potser una mica imprudent...) entrevista al web Deporte de la Isla. En aquesta conversa, el davanter 'azulino' qualifica de "gol de sort" la diana de Fran Bea, diu que el seu equip li va donar un "bany" a l'Europa, i es mostra "convençudíssim que a Barcelona els fotem segur un 0-2 o 0-3". Un confiadíssim Iván Bazán també apunta que "si l'Europa m'hagués demostrat alguna cosa més, et diria que allà ho tindríem molt difícil, però aquí només es va dedicar a defensar després de trobar-se un gol de sort". El futbolista del San Fernando opina que el San Fernando té "molt més equip que l'Europa", i creu que "d'haver marcat a la primera meitat, s'haurien endut 3 o 4 gols". I insistint en el seu missatge de confiança cega en el seu equip, reitera que "estic confiadíssim que els farem 3 gols al seu camp". Potser, sense adonar-se, s'acaba de fer el primer autogol del partit...

A tot això, segons explica Deporte de la Isla, el San Fernando es planteja venir en autocar fins a la Vila de Gràcia, sortint de terres gaditanes divendres, i fent nit a València. També l'afició 'azulina' s'està mobilitzant per buscar espónsors que patrocinin autocars per cobrir els 1.100 kms. de distància entre San Fernando i la Vila de Gràcia.


FOTO: Templo Azulino



XIULARÀ UN ÀRBITRE TINERFENY

FOTO: Lagunasad.es

La Federació Espanyola de Futbol ha fet públiques les designacions arbitrals per als partits de play-off d'aquest pròxim cap de setmana. L'Europa-San Fernando el xiularà el tinerfeny Airam Fariña Delgado, que ara fa unes setmanes va superar la V Fase Final física i tècnica celebrada a Madrid, i opta a l'ascens de categoria.

FONT: RFEF.es


LA VILA DE GRÀCIA COMENÇA A FER XUP-XUP AMB EL PLAY-OFF

Espectacular cartell anunciant el partit
(FOTO: twitter @jmtdsgn)

Club, socis i aficionats de l'Europa comencen a comptar les hores per que arribi diumenge a les 18h al Nou Sardenya. El gran objectiu comú? Tornar a omplir l'estadi gracienc per intentar aconseguir l'accés a les semifinals del play-off d'ascens a Segona B. Conscients de la dificultat d'eliminar un equip sòlid i competitiu com el San Fernando, la massa social escapulada ha començat a mobilitzar-se per que la grada del Sardenya sigui una gran festa que doni l'empenta definitiva per decantar l'eliminatòria. El Nou Sardenya, la Botiga de Productes de la Terra de la Plaça de la Vila, o un estand de tarda a la Plaça Revolució són els punts neuràlgics de l'activitat prèvia al partit de diumenge: 3 punts de venda on adquirir les entrades del partit (preus, en aquest enllaç), o també marxandatge per donar color a la grada, com ara les noves bufandes i banderes

FOTO: Ramon Ortiz

FOTO: twitter Productes de la Terra Gràcia

La penya Eskapulats, per cert, ha el·laborat un emocionant vídeo motivador amb imatges de tota la temporada:

FONT: Yotube Eskapulats


DE BODE A RÀDIO MARCA BCN: "A SAN FERNANDO ENS VAN FELICITAR"

FOTO: CE Europa

El president de l'Europa, Guillaume De Bode, ha participat aquest dimarts en un restaurant de la Barceloneta en la tertúlia del programa 'Catalunya Futbol' de Ràdio Marca Barcelona, que presenta Ricard Vicente. En el decurs d'aquest espai radiofònic, De Bode ha celebrat els bons resultats dels equips catalans en els primers partits de play-off d'ascens a Segona i Segona B, ha explicat que a terres gaditanes els van felicitar pel joc i la imatge de l'Europa, i ha qüestionat el model del sorteig del play-off, que propicia que equips com l'escapulat o el San Fernando hagin de fer 1.100 kms. per disputar una primera eliminatòria. El president europeista, per cert, ha reiterat el missatge anti-violència del club gracienc, en referència als lamentables fets del partit de Primera Catalana entre La Jonquera i el Mollet del passat cap de setmana, en què la periodista de Vallès Visió Alba Castilla va ser agredida i amenaçada per gravar els incidents finals del partit. 

FONT: Ràdio Marca Barcelona