divendres, 27 de maig del 2016

Els capitans et reclamen: vine al Nou Sardenya!

Guzmán, Cano, Alberto i Rovira: 4 capitans buscant un ascens
(FOTO: 'Vamos, escapulados!)

La setmana s'està fent llarga i els dies passen lents, amb tota l'atenció escapulada posada en el partit de diumenge contra el San Fernando. L'Europa defensarà un bon empat 1-1 de l'anada, de manera que, d'entrada, l'equip començarà el partit classificat per a les semifinals del play-off d'ascens a Segona B. Però al vestidor gracienc saben perfectament de la dificultat del partit i del bon nivell del rival, de manera que treballen amb humilitat i esforç per superar el rival gadità. Després de rebre la visita d''espies azulinos' en la sessió de dimecres, l'equip ha entrenat aquest vespre amb la ment posada en diumenge. Abans de la sessió de vídeo, hem parlat amb els 4 capitans de l'Europa (Àlex Cano, Alberto González, Carlos Guzmán i Ramon Rovira), que han coincidit en 2 punts fonamentals: serà un partit complicadíssim, i la clau de volta de l'accés a semifinals la pot marcar la grada del Nou Sardenya.

FONT: 'Vamos, escapulados!'


ENTRADES ANTICIPADES FINS DIVENDRES A LES 21h

La Vila de Gràcia s'ha tenyit d'escapulat aquesta setmana
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')

Davant el volum de peticions d'entrades anticipades, el club ha decidit ampliar l'horari d'oficines divendres, fins a les 21h. Recordeu que aquest serà el líimt per adquirir entrades anticipades a 6 euros per a socis (màxim, 4 entrades per carnet), i 10 per a públic general. Dissabte al bar del Nou Sardenya i diumenge a taquilles, els preus seran de 10 euros socis i 12 general. Durant tota la setmana, les oficines del Nou Sardenya, l'estand ubicat a la Plaça Revolució (per les tardes) i la Botiga de Productes de la Terra de la Plaça de la Vila han vist passar un degoteig d'aficionats que anaven a comprar entrades, o les noves bufandes i banderes oficials. El club promou una campanya per que els veïns omplin els balcons de la Vila de Gràcia amb banderes escapulades, i per que ho comparteixin a Twitter amb el hashtag #EuropaBalcó.

Molta activitat a les tardes a l'estand de Plaça Revolució
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


POVES, DUES SETMANES DE BAIXA

Les proves mèdiques a Àlex Poves han determinat que el davanter de l'Europa haurà d'estar-se un parell de setmanes de baixa, per la lesió que va patir diumenge passat a San Fernando. La dura entrada d'un defensa del conjunt gadità va provocar la lesió al minut 20 de partit, i el pitxitxi gracienc va haver de ser substituït per una forta inflamació del turmell esquerre. El peu del davanter va recuperant la forma molt poc a poc, i de fet, Poves necessita d'unes crosses per caminar. Com ja dèiem a principis de setmana, l'atacant escapulat està absolutament descartat per al partit de diumenge, i l'esperança seria accedir a semifinals i que pugués arribar per al partit de tornada. Curiosament, a tertúlies radiofòniques de San Fernando i a xarxes socials, alguns no donen crèdit a la notícia, i estan convençuts que Poves jugarà diumenge.




HI HAURÀ ZONA ESCAPULADA I DINAR POPULAR


FONT: CE Europa

Com ja va passar en altres partits grans com la final de Copa Catalunya 2015, s'ha organitzat una zona escapulada d'animació i concentració per fer caliu a les hores prèvies del partit. Segons explica el web oficial del club, des de la una del migdia i fins a quarts de cinc de la tarda, a la Ronda del Guinardó entre carrer Secretari Coloma i Sardenya, els aficionats de l'Europa es podran concentrar per compartir menjar, beguda i música. El dinar començarà a les 14h, i constarà de pica-pica, paella, gelat i aigua o vi, i tindrà preus populars: 9 euros. No cal reservar, i està obert a qualsevol aficionat, sigui o no sigui soci.


IVÁN BAZÁN: "A LA CONTRA ELS MATXACAREM. SOM MOLT SUPERIORS"

El davanter del San Fernando no ha après la lliçó
(FOTO: sanfernandocd.com)

El davanter del San Fernando Iván Bazán continua instaurat en el missatge de la imprudència. Després de la sorprenent entrevista a 'Deporte de la Isla', el golejador azulino el passat diumenge ha insistit en els mateixos termes en una conversa a Radio La Isla, assegurant que veu el San Fernando molt superior a l'Europa i que "els matxacarem a la contra". En un to molt més prudent, el tècnic Antonio 'Ñoño' Méndez ha fet avui la roda de premsa prèvia al partit, en què ha assegurat que els interessa imposar un ritme alt de partit, i que s'espera un Europa tancat i ordenat. El tècnic 'azulino' ha ha admès que té el dubte de Jorge Herrero per una pubàlgia, i que té als altres jugadors disponibles, inclòs el recuperat Carlitos.

El San Fernando surt aquest divendres a les 9:30h del matí en autocar cap a Sagunt, on farà nit divendres i entrenarà dissabte al matí. Després de dinar, l'equip gadità iniciarà la segona etapa del viatge cap a les rodalies de Barcelona, on dormirà la nit prèvia al partit. Méndez s'endú a tota la plantilla amb l'única excepció de Solano, lesionat al genoll. Amb el suport de diversos patrocinadors, el club gadità espera noliejar un parell d'autocars d'aficionats 'azulinos' per veure el partit del Nou Sardenya.

Hi haurà afició 'azulina' a la Vila de Gràcia
(FONT: twitter San Fernando Fans)