divendres, 20 de maig del 2016

Poch a La Xarxa: "Buscarem el gol"

L'entrenador de l'Europa té informes complets del San Fernando
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa continua treballant intensament per afrontar en les millors condicions el partit d'anada dels quarts de final del play-off d'ascens a Segona B, diumenge a les 19h a San Fernando, Cadis. Estan sent dies d'arreplegar molta informació, estudiar el rival el millor possible, i dissenyar plans de viatge. I, per descomptat, també són dies de gran atenció mediàtica per als components de la plantilla escapulada. Avui, per exemple, el tècnic Albert Poch ha atès els micrófons del programa 'Esports En Xarxa'. En una entrevista amb Joan Barberà, l'entrenador de l'Europa ha explicat que han pogut recopil·lar molta informació del San Fernando, i també ha confirmat pla de viatge de l'equip, i horari del partit de tornada. L'Europa viatjarà cap a San Fernando en avió, dissabte a les 19h, en una expedició on hi haurà la plantilla i alguns dels tècnics. La resta del cos tècnic, directiva i el material es desplaçaran en un autocar que sortirà dissabte de bon matí del Nou Sardenya. La tornada la faran tots en autocar, en quant acabi el partit.

Precisament, aquest matí han començat ja a marxar els primers aficionats de l'Europa cap a terres andaluses. Recordeu que fins divendres a les 13:30h teniu temps per reservar plaça a l'autocar que organitza el club per a socis i aficionats escapulats. Temperatures previstes per al dia i hora del partit al voltant de 20 graus.

L'Europa - San Fernando al Nou Sardenya seria finalment diumenge a les 18h
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Pel que fa a l'horari del partit de tornada, Poch ha confirmat que seria finalment diumenge 29 de maig, a les 18h. Aquesta és l'entrevista íntegra (seguida també d'una entrevista amb Juanma Pons, tècnic del Gavà, sobre l'eliminatòria dels blaugranes al play-off):

FONT: La Xarxa

A les pròximes hores, per cert, afegim una altra entrevista a l'entrenador de l'Europa que van anunciar ahir a l'emissora gaditana Radio La Isla. A L'Esportiu d'avui, fan un article dedicat al San Fernando.

D'altra banda, l'Europa va presentar ahir al Nou Sardenya un acte solidari per als refugiats de la localitat grega d'Idiomeni, que lamentablement s'ha fet famosa als últims mesos per la crisi dels refugiats sirians. Jugadors dels benjamins i infantils de l'Europa van lliurar pilots del club a la ONG 'Amb les teves mans', per tal que les reparteixin entre els nens i joves sirians que pateixen aquesta crisi humanitària.

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat


LA GESPA DE L'ESTADI IBEROAMERICANO, EN PERFECTES CONDICIONS

La gespa de l'estadi del San Fernando no té res a veure amb la de l'any passat a Jerez de los Caballeros
(FOTO: CE Europa)

L'Europa ha pogut comprovar ja de primera mà l'excel·lent estat de les instal·lacions i la gespa de l'estadi Iberoamericano 2010, on juga el San Fernando. El directiu de la Fundació de l'Europa Antoni Riera ha visitat aquest matí el conegut popularment com estadi Bahía Sur, i també l'hotel on dormirà l'Europa dissabte per la nit. Riera s'ha endut una grata impressió, tant de les instal·lacions com del tracte rebut pel president del San Fernando, Daniel Luna. L'equip gadità ha entrenat aquest matí, i ha rebut la visita de l'escol AFANAS.

El club de San Fernando, per cert, treballa amb la previsió que a l'estadi hi hagi diumenge... entre 5.000 i 6.000 espectadors!!

El rival de l'Europa reparteix temps i atencions entre el play-off i actes socials
(FOTO: sanfernandocd.com)


DUES VICTÒRIES DE L'EUROPA A ANDALUSIA; CAP TRIOMF A CADIS


Fa 50 anys de l'últim triomf oficial de l'Europa a Andalusia: 13 de novembre de 1966, en lliga de Segona divisió
(FONT: hemeroteca Mundo Deportivo)

Dels 9 precedents oficials de l'Europa a Andalusia (5 en lliga de Segona i 4 en Copa del Rei), l'Europa ha guanyat en dues ocasions, i totes dues van ser a Sevilla: el 8 d'abril de 1923, 1-2 al camp del Sevilla en partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, amb gols de Cros i Pelaó; i el 13 de novembre de 1966, 0-1 al camp del Betis en partit de lliga de Segona Divisió, amb gol de Rubio. Per tant, ja fa gairebé 50 anys de l'última victòria escapulada a Andalusia.

També fa mig segle dels últims partits oficials dels graciencs a Cadis: les úniques visites a terres gaditanes es van saldar amb un empat i una derrota, en partits de lliga d'aquella mateixa temporada: empat 1-1 a Algesires, en el debut de lliga, l'11 de setembre de 1966, amb gol gracienc de Pérez; i desfeta per 3-0 al camp del Cadis, el 18 de desembre de 1966.

L'Europa va empatar 1-1 a terres gaditanes en el debut de lliga a Segona la temporada 66-67
(FONT: hemeroteca Mundo Deportivo)


EL JUVENIL A ASSEGURA LA PERMANÈNCIA A NACIONAL

 El triomf 2-1 sobre l'Espanyol certifica la permanència del juvenil A a Lliga Nacional
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CE Europa)

L'Europa juvenil A continuarà jugant l'any vinent a Lliga Nacional. Els homes de Fran Bea han derrotat aquest vespre l'Espanyol B per 2-1, i s'han assegurat la permanència. Ha estat un triomf patit, ja que els graciencs han hagut de remuntar el gol inicial de Checa al minut 34; però Palomar als 36 minuts, i Aldana amb el definitiu 2-1 a 8 minuts del final, han signat el triomf de la permanència, després d'una temporada complicada. Enhorabona, escapulats!

 Fran Bea celebra gol, triomf i permanència amb el seu cos tècnic
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CE Europa)