dijous, 12 de maig del 2016

Així juga el Granollers

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

S'acaba la lliga regular, i l'Europa rebrà diumenge a l'últim rival abans de començar el play-off: serà el Granollers, que poc té a veure amb l'equip amb el que es va enfrontar l'Europa en el primer partit de 2016. De ser l'equip revelació de la lliga que lluitava a la zona alta, el conjunt vallesà va caure en picat amb una ratxa de 9 derrotes en 10 partits, i s'ha complicat la vida de manera increïble. Arribarà al Nou Sardenya com a quart per la cua, en posició de descens virtual ara mateix, ja que com a mínim un dels equips catalans de Segona B baixarà segur a Tercera. Ara amb Antonio Hidalgo a la banqueta en el lloc del tàndem Albert Garcia-Víctor Vera, als vallesans només els valdrà guanyar al Nou Sardenya i esperar les derrots del rivals directes per assolir la salvació, Amb aquestes circumstàncies de màxima necessitat, caldrà veure cóm rendeixen jugadors amb més qualitta del que indica la classificació: cal destacar la seguretat sota pals d'Ortega, l'experiència i eficàcia d'ex-escapulats com Ramon Suárez o Aitor Torres, la qualitat i visió de joc d'homes com Álex Gil, o Riki, el desequilibri per bandes de Didi, Ferran Vila, o el també ex-Europa Pedro Bilbao, o el perill ofensiu de futbolistes com David Bauli o Carlos Cano (germà del capità de l'Europa). 

Adjuntem el partit de fa 3 jornades contra el Santfe (i també el de la primera volta) oferts per Santfe Tv/Zoom Barcelona, i també 3 de La Xarxa: el de fa unes setmanes a Figueres, i els de la primera volta contra Palamós i Ascó:



FONT: Zoom Barcelona / Santfe TV



FONT: La Xarxa


FONT: Zoom Barcelona / Santfe TV
FONT: La Xarxa

FONT: La Xarxa

I aquí teniu el darrer onze inicial del Granollers, en l'últim partit a casa contra el campió Prat:

FONT: twitter AE Prat


ÀLEX CANO: "MOLT POCA GENT SAP EL QUE HA PATIT AQUEST VESTIDOR"

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

El capità de l'Europa Àlex Cano ha valorat al web 'Tercera.cat' la classificació per al quart play-off consecutiu, individual i col·lectiu. En una entrevista amb Carles Garcia, Cano assegura que l'equip no vol quedar-se amb el play-off, sinó que ambiciona l'ascens a Segona B. El capità escapulat confia que l'experiència de diversos jugadors en anteriors play-off serveixi per superar les 3 eliminatòries i assolir el preuat ascens.

FONT: Tercera.cat / Carles Garcia

Per cert, també a 'Tercera.cat', i com cada setmana, ja han actualitzat els 62 equips classificats per al play-off (molts d'ells ja amb plaça definida), analitzant quina és la situació de cara a l'última jornada, grup per grup. Una font de consulta fantàstica per començar a estudiar possibles rivals.

En vermell, equips ja classificats; en quadre negre, ja amb plaça definida; la resta, per decidir
(FONT: Tercera.cat) 


DE BODE A BTV: "L'ANY QUE VE? A SEGONA B"

El president de l'Europa ha valorat la classificació per al play-off a BTV
(FONT: BTV Esports)

El president de l'Europa Guillaume de Bode ha valorat a BTv la classificació de l'equip per al quart play-off d'ascens a Segona B consecutiu. De Bode creu que es tracta d'una fita històrica, i diu que si l'afició converteix el Nou Sardenya en un fortí, l'ascens és possible. A més, el president escapulat també ha explicat la renovació del tècnic Albert Poch quan l'equip passava els seus pitjors moments.

FONT: BTV Esports

A tot això, com cada any el club ha dissenyat una imatge commemorativa del play-off, i també el hashtag #Pl4yoff2B, per referir-se a tot el que doni de sí la promoció d'ascens a Segona B de l'Europa. Diumenge l'equip definirà si hi accedeix com a tercer o quart classificat, i dilluns sobre les 17:30h coneixerà el primer rival en aquesta fase de play-off.

FONT: CE Europa