dimecres, 29 de maig del 2013

Operació #EuroRemuntada: viatge, preus, i àrbitre de l'Arandina - Europa

Acompanya l'equip a Aranda de Duero i viu l'#EuroRemuntada! (FONT: CEEuropa.cat)


Un cop superades les 48 hores de reflexió i de pair la derrota de diumenge al Nou Sardenya, ha arribat l'hora de remuntar el vol. Des del mateix diumenge al vespre, els tècnics de l'Europa van començar a analitzar el vídeo del 0-1 per corregir errors i buscar noves maneres de fer mal l'Arandina en el partit de tornada del pròxim dissabte a les 18h. Al vestidor, la decepció inicial s'ha convertit en ràbia i una ferma convicció que l'eliminatòria està complicada però es pot remuntar. La frase del capità Àlex Delmàs és el millor reflex d'aquest sentiment, i és que per seguir vius al play-off, l'Europa només ha d'aconseguir una fita que ja ha fet 21 vegades aquesta temporada: guanyar un partit. I d'aquests 21 triomfs, 13 han estat amb resultats que classificarien l'equip per a semifinals, mentre les altres 8 victòries forçarien la pròrroga. Certament, l'Arandina va demostrar diumenge que és un equip molt i molt sòlid i amb molt d'ofici, però també ho eren Olot o Cornellà, i l'Europa els va guanyar en 3 dels 4 enfrontaments contra ells. Amb aquesta idea al cap, l'Europa marxarà divendres a la tarda cap a Aranda de Duero amb una única idea al cap: el que molts a les xarxes socials ja han batejat com #EuroRemuntada. Un exemple, la valoració que fa Xavi León a BTV Esports:

FONT: BTV Esports


FONT: CEEuropa.cat

Després de 12 anys sense play-off, és l'hora també per a l'afició escapulada. Diumenge el suport a l'equip al Nou Sardenya per part de 3.550 espectadors va ser exemplar i espectacular, i fins i tot ha provocat una carta d'agraïment per part del club. Però ara cal un altre petit esforç. L'Arandina no va ser capaç d'omplir un autocar en el partit d'anada, i ara és el moment de fer el primer gol abans de començar el partit, amb una movilització de seguidors escapulats que demostri a tothom que no hem arribat fins aquí per passar l'estona. L'Europa ha organitzat un autocar per acompanyar l'equip en el partit més important dels últims 12 anys, a un preu de 30 euros. L'autocar sortirà el mateix dissabte a les 6 del matí, per arribar a l'hora de dinar a Aranda de Duero (el partit, recordem, és a les 18h). La tornada es farà diumenge a les 8:30h. Els interessats teniu tots els detalls al web de l'Europa, i podeu fer la vostra reserva fins dijous a les 20h a travès del club (93 210 25 51 / administracio@ceeuropa.cat).

Per cert, el Nou Sardenya va rebre aquest dilluns una visita il·lustre: la de Johan Cruyff, familiar de l'entrenador del juvenil Jesús Mariano Angoy, i que va aprofitar per xerrar amb el tècnic Pedro Dólera i el president Guillaume De Bode, a més de fer-se fotografies amb l'equip que ha recuperat un lloc a la Divisió d'Honor juvenil. Tant de bo hagi encomenat al vestidor escapulat els seus coneixements futbolístics i, per què no dir-ho també, la seva famosa flor al cul...

FONT: BTV Esports

LES ENTRADES PER A L'ARANDINA - EUROPA, A UN MÍNIM DE 15 EUROS

FONT: Arandinacf.net

A tot això, l'Arandina ja ha fet oficials els preus de les entrades per al partit de dissabte, que seran de 15 euros anticipada, i a taquilles a un preu "con un cargo superior" (segons el web del club castellà). Fins i tot els socis locals hauran de pagar 11 euros per veure aquest partit, fet que ha provocat moltes queixes dels aficionats a travès de les xarxes socials. Caldrà veure si això resta afluència de públic local i afavoreix els interessos graciencs. Els socis juvenils pagaran 5 euros, i els no socis juvenils, 8, i totes les entrades vindran acompanyades d'una samarreta commemorativa. Amb tot, la victòria al Nou Sardenya ha desfermat certa eufòria entre la parròquia local, i des del club han volgut rebaixar aquest clima amb un missatge de prudència. El president de l'Arandina, Pedro Garcia, ha elogiat  el potencial de l'Europa, i ha agraït l'excel.lent tracte rebut a Gràcia per part del club escapulat.

A tot això, el rival de l'Europa ha tornat dimarts a la tarda als entrenaments, i dimecres farà doble sessió (coses de ser un equip professional). La plantilla de l'equip de La Ribera, per cert, ha gravat un spot promocional del play-off:

FONT: Arandinacf.net

L'Arandina-Europa, per cert, l'arbitrarà el navarrès Francisco Javier Acedo Martínez.


L'EUROPA B - CASTELLBISBAL PER PUJAR A 3ª CATALANA, DIUMENGE 18h

FONT: CEEuropa.cat (Hugo Lobo)

I si el primer equip de l'Europa juga dissabte un partit decisiu per mantenir el somni de pujar de categoria, el filial es troba en la mateixa situació: els nois de Casimiro Arellano juguen diumenge a les 18h al Nou Sardenya la final tornada de la promoció d'ascens a 3ª Catalana. En la 1ª temporada del nou filial escapulat, l'equip gracienc va estar a punt de guanyar la lliga, i diumenge poden culminar una gran temporada pujant de categoria. Per fer-ho, han de remuntar el 5-3 de l'anada davant el Castellbisbal. Un resultat complicat, però que es pot considerar positiu, ja que al minut 80 del partit d'anada perdien per 5-1. Així doncs, doble cita per que l'afició escapulada doni suport aquest cap de setmana: dissabte a les 18h, a Aranda de Duero amb el primer equip; i diumenge a les 18h, al Nou Sardenya, al costat del filial contra el Castellbisbal

VAMOS, ESCAPULADOS!!!