dijous, 23 de maig del 2013

L'Europeïsme es mobilitza per a l'#EuroPlayOff

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Després de 12 anys sense poder gaudir d'un play-off d'ascens a 2ª B, els aficionats de l'Europa es preparen ja per viure aquest èxit esportiu com es mereix. Des del mateix dilluns, abans, durant i després del sorteig, les xarxes socials estan bullint per fer caliu i convidar a tothom a venir diumenge al Nou Sardenya a animar l'Europa; és d'esperar que se superi amb escreix la que fins ara ha estat la millor entrada de la temporada a l'estadi del carrer Camèlies: les 1.850 persones que van veure l'Europa-Santboià al passat mes de novembre. Per aconseguir aquest objectiu, les penyes i entitats de la Vila de Gràcia estan oferint vals de descompte per que les entrades de diumenge tinguin un 50% de descompte, a un preu ben assequible: 6 euros. Si voleu aprofitar aquesta oferta, us podeu posar en contacte amb penyes com el Caliu Gracienc (vals de descompte a La Violeta de Gràcia: c/St.Joaquim 12, de 8h a 13h i de 16h a 23h / i a Can Musons: c/Alzina 7, divendres de 17h a 23:30h) o la Torcida Escapulada, o entitats com la Federació de Colles de Sant Medir (federacio@santmedir.org), entre d'altres. De fet, qualsevol soci que vulgui dir-li a algun familiar o amic que vingui a animar l'Europa, també pot aconseguir aquests vals del 50% de descompte per que les entrades sortin a 6 euros, fins divendres a les 20h a les oficines del carrer Secretari Coloma 140, al Nou Sardenya. Recordeu que diumenge a taquilles les entrades en costaran 12. Condicions generals i preus, al web del club.

Per tal de conscienciar l'europeïsme de la importància del partit i del seu suport, les principals penyes de l'Europa han fet també un manifest conjunt:








A més, les entitats de cultura popular de Gràcia han fet un vídeo de suport a l'Europa:


A tot això, l'equip continua preparant el partit de diumenge amb tota la il.lusió del món, en una setmana atípica i de més presència als mitjans del que és habitual (avui, sense anar més lluny, Pedro Dólera o Óscar Muñoz han intervingut a mitjans radiofònics d'Aranda de Duero). Per cert, durant aquest play-off (i potser més enllà), la samarreta de l'Europa lluirà el patrocini de l'empresa de peix i marisc Moray Fish.


L'EUROPA, A LA PREMSA RUSSA!

FONT: Sports.ru

La fama de l'Europa ha arribat a un dels països més grans del món, Rússia. En el decurs del partit Europa - Palamós (que va suposar la consecució matemàtica del play-off), els periodistes russos del diari 'Moscow News' Alexander Vishnevsky i George Khabarov van visitar el Nou Sardenya per fer un extens article sobre el club escapulat que ara han publicat. Un article que inclou moltes fotos, un vídeo i fins i tot una menció a aquest blog i tot! Us deixo l'article original en rus, i una traducció aproximada en català