dimecres, 22 de maig del 2013

Horari, preus entrades, àrbitre i més reaccions de l'Europa-Arandina



A mida que es va apropant el partit d'anada de la 1ª ronda dels play-off d'ascens a 2ª B entre Europa i Arandina, anem coneixent més detalls: el club escapulat ha confirmat definitivament que l'horari del partit serà AQUEST DIUMENGE 26 DE MAIG A LES 18H, i també els preus de les entrades: GRATIS per als socis, que a més tenen entrades anticipades a 6 EUROS (fins divendres a les 20h! A taquilles el dia de partit no hi haurà descomptes); TAMBÉ GRATIS per als menors de 15 anys, jugadors de base i escola, i familiars de jugadors (màxim 1 persona per jugador). Els posseïdors de passis federatius i similars hauran de pagar 6 EUROS, mentre l'entrada general per a no socis i afició visitant serà de 12 EUROS, vàlida per a qualsevol part del camp. Tots els detalls, al web oficial del CE Europa.

Tensió dels jugadors de l'Europa, poc abans de saber el rival al play-off (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Al migdia també s'ha confirmat que l'àrbitre del partit serà l'aragonès Daniel David Baiges.

FOTO: futbolaragonés.com

D'altra banda, a les últimes hores hem anat escoltant més reaccions de l'Europa i l'Arandina al respecte d'aquest enfrontament: el capità Àlex Delmàs i el president de l'Arandina Pedro Garcia s'hi han referit en el programa 'Històrics BCN' de 7 de Ràdio:



Al web oficial del CE Europa han parlat amb el jugador del Llagostera Joaqui, que com us explicàvem el dia del sorteig, l'any passat jugava a l'Arandina. Aquest és l'anàlisi que fa del rival de l'Europa

I si dilluns us penjava una entrevista amb el migcampista 'Yeyo', a BTV Esports també han recollit declaracions d'altres jugadors de la plantilla de l'Arandina:

FONT: BTV Esports

L'Arandina, per cert, farà una intensa sessió d'entrenaments aquesta setmana per preparar el partit de diumenge. Per adaptar-se a la gespa artificial del Nou Sardenya, entrenaran en camps d'aquesta superfície a la que no estan gens habituats. Si no hi ha canvis de darrera hora, l'equip castellà té previst sortir dissabte al migdia cap a Barcelona. El club ha organitzat un viatge per als seguidors de l'Arandina a 25 euros, més els 12 de l'entrada al Nou Sardenya.

I a tot això, abans de l'entrenament de dimarts, l'Europa s'ha fet la foto oficial de la temporada, de la mateixa manera que ho ha fet l'Arandina.

FOTO: arandinacf.net


L'EUROPA I L'HOMENATGE ALS CAMPIONS DE 1963, AL CANAL PLUS

L'Europa va ser protagonista dilluns al popular programa 'El Día Después' de Canal +, amb un reportatge gravat diumenge al Nou Sardenya, durant els actes d'homenatge a l'equip campió d elliga del '63 que va acabar pujant a 2ª divisió. Guillaume De Bode, Ramon Vergés o Josep Boada són algunes de les veus escapulades que intervenen en aquest reportatge:

FONT: Canal Plus

També han recordat l'homenatge del passat diumenge al web de l'Europa, i a BTV Esports:

FONT: BTV Esports


L'EUROPA B I EL FEMENÍ JA TENEN RIVALS A LA PROMOCIÓ I A LA COPA CATALUNYA


FONT: FCF.cat

Deixant de banda l'actualitat del primer equip i el play-off, dimarts ha estat dia de sortejos per a altres equips del club encara immersos en la lluita pels respectius objectius: és el cas del filial, l'Europa B, que ha quedat emparellat amb el Castellbisbal en la 1ª ronda de la fase d'ascens a 3ª Catalana. L'equip de Casimiro Arellano jugarà aquest cap de setmana a fora, i el següent, la tornada a casa.

D'altra banda, l'Europa femení començarà el seu camí a la Copa Catalunya amb un derbi! Diumenge a les 12h al Nou Sardenya, les noies de Carlos Navas es jugaran el passi a la 2ª ronda davant el Sant Andreu. Si superen les 3 primeres rondes, les escapulades es trobarien a 4rts de final a l'Espanyol. Tots els detalls de calendaris i quadre de competició, al web oficial de la Federació Catalana de Futbol.