divendres, 26 de juny del 2015

Sergi Pastells marxa al Sabadell

Sergi Pastells marxa com a campió de Catalunya, i millor jugador de Tercera per a Ràdio Marca
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Ja feia molts dies que el tècnic Albert Poch tenia assumida la marxa de Sergi Pastells, i així ho manifestava obertament a la premsa. I la notícia s'ha confirmat avui, quan Pastells ha signat com a nou jugador del Sabadell, amb qui es va enfrontar enguany en Copa Catalunya. El jove lateral ha protagonitzat una magnífica temporada a l'Europa, i això s'ha vist reflectit en l'interès d'equips de Segona B, o en reconeixements individuals com el premi al millor jugador de Tercera que li va lliurar Ràdio Marca Barcelona ara fa un parell de setmanes, el premi al 'Jugador amb més caliu' de la penya Caliu Gracienc, o la seva aparició en l'onze ideal del web 'Tercera.cat', esdevenint el tercer jugador més votat de tota la lliga. El títol de Copa Catalunya (va ser un dels jugadors escapulats més destacats en la final contra el Girona), o la consecució del play-off són altres fites col·lectives en què Pastells ha estat peça clau. Vuitè jugador escapulat amb més minuts aquesta temporada en competició oficial (2.899), ha jugat 35 partits (33 dels quals de titular), i només les lesions li han impedit tenir encara millors xifres. Tot plegat li ha propiciat el salt de categoria, on el lateral ros vol continuar progressant com a futbolista. Moltes gràcies per tot, i molta sort, Sergi!

FOTO: twitter Sergi Pastells


VÍCTOR DURÁN FITXA PEL CERDANYOLA; CAMACHO, PEL SANTBOIÀ

El Cerdanyola ha fet oficial la incorporació de Víctor Durán
(FOTO: facebook Cerdanyola FC)

Tots els jugadors que no continuen a l'Europa ja tenen equip. A banda del fitxatge de Pastells pel Sabadell, a les últimes hores també s'han fet oficials les incorporacions de Víctor Durán pel Cerdanyola i de Roberto Camacho pel Santboià. En el cas del defensa, les lesions que ha patit aquest any li havien fet plantejar-se si seguir competint a Tercera o no, però finalment podrem continuar veient Víctor Durán en el Cerdanyola, on coincidirà amb un munt d'ex-escapulats de les dues últimes temporades que també acaben de fitxar pel club vallesà: Valderas, Javi Sánchez, Diego o Guille Ramón també vestiran de verd-i-blanc. Pel que fa a Camacho, també coincidirà al Santboià amb un altre ex-company de passat recent a l'Europa, com és Xavi León. La fita del club de Sant Boi és tornar a Tercera, i per això està formant un molt bon equip, amb altres incorporacions experimentades com l'ex-Monta i Martinenc Dani Acosta. Molta sort a en Víctor i en Roberto en aquesta nova etapa!

Per cert, l'Europa ha informat de la mort de l'ex-directiu i ex-delegat escapulat Xavi Arduengo. Molts ànims a amics i familiars.