dimarts, 2 de juny del 2015

Dólera al Prat Esports: "Aquesta setmana decidiré el meu futur"

El tècnic de l'Europa, diumenge passat a Jerez de los Caballeros
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Un cop acabada la temporada del primer equip, és moment de començar a planificar el futur. I aquest any, això passa primer per definir la banqueta. Després de guanyar la Copa Catalunya a finals de març, l'Europa va oferir-li la renovació al tècnic Pedro Dólera, que va preferir prioritzar la consecució del play-off abans de començar a pensar en la temporada següent. Aquest vespre, entrenador i directiva es reuniran per concretar la idea de futur, tant a nivell esportiu com pressupostari, i a partir d'aquí, el tècnic vol meditar amb calma i perspectiva el que fa, després de 6 anys d'escapulat. La prioritat de Dólera és l'Europa, però d'altres clubs ja s'han interessat en ell. Setmanes enrere, un club de 2ª B que ara ja té entrenador el va voler fitxar, però l'entrenador escapulat no va voler escoltar ningú fins que acabés la temporada; i ara també l'equip de la seva ciutat, l'AE Prat, s'ha interessat per ell. Precisament, avui al Prat Ràdio, Míriam Roures i Manolo Gol han entrevistat Dólera, que s'ha referit al partit de diumenge a Jerez, i a tot el que envolta el seu futur:

FONT: El Prat Ràdio


EL TÈCNIC I EL CAPITÀ DE L'EUROPA B, FINALISTES ALS 'TROFEUS RF'

David Vilajoana i Alberto Martín, l'any passat a la Diada del Soci; ara opten als premis de Regional Futbol
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El gran paper de l'Europa B al grup 10 de Tercera Catalana, on ha acabat subcampió i ha assolit l'ascens a Segona, s'ha vist reconegut en els premis que atorga el web Regional Futbol. El filial escapulat té dos finalistes que opten als guardons: el tècnic de l'Europa B David Vilajoana aspira a guanyar el trofeu al millor entrenador, competint en la final amb Joan Anton Pallarés (del Morell de Primera Catalana), i a Josu Imanol (de la Suburense de Segona Catalana); i també el capità del filial gracienc, Alberto Martín, ha estat seleccionat finalista al premi al millor defensa, en competència amb David Llauradó (del Carmel, de Segona Catalana) i un vell conegut de l'Europa, el lateral esquerre del Santboià Xavi León, que fins l'any passat jugava al primer equip escapulat. Si els voleu votar, ho podeu fer a travès del twitter de Regional Futbol adjuntant el hashatg #TrofeoRF. Teniu de temps fins divendres 12 de juny. Els premiats es donaran a conèixer en una gal·la a Torre Barrina (L'Hospitalet), dimecres 17 de juny. Molta sort als candidats escapulats!

L'altre gran notícia del cap de setmana per al futbol base escapulat ha estat el títol de lliga aconseguit per l'Aleví C, guanyant a Gavà per 2-5. Així, l'equip de Joan Ferré assoleix l'ascens a Primera. Felicitats també als petits campions escapulats!

L'aleví C de l'Europa, campió de lliga! Felicitats!
(FOTO: Jordi Batueca / CEEuropa.cat)