dimecres, 3 de juny del 2015

Dólera a La Xarxa: "El meu cor és escapulat; és una decisió molt difícil"

Dólera davant una decisió difícil; seguir al club on ha fet història o marxar a l'equip de la seva ciutat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El dia després de la reunió entre Pedro Dólera i la directiva de l'Europa per a la renovació del tècnic, l'entrenador escapulat ha passat pels micròfons de La Xarxa de Comunicació Local, en una entrevista amb Joan Barberà. En aquesta conversa, Dólera ha insistit que aquesta setmana vol decidir si continua al club gracienc o si accepta l'oferta de l'equip de la seva ciutat i on va ser jugador, l'AE Prat. El tècnic també s'ha referit a l'eliminació de diumenge al play-off i als insults rebuts de part de l'afició del Jerez CF:

FONT: La Xarxa


CARTA DE QUEIXA A LA RFEF PELS INSULTS REBUTS A JEREZ


El 'Frente Templario', tot un exemple de fair-play...
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha emès un comunicat oficial de queixa pels fets extraesportius del passat cap de setmana a Jerez de los Caballeros. En aquest escrit, el club gracienc exposa 5 punts per condemnar els insults rebuts per l'equip i premsa per part d'un sector de l'afició local (que fins i tot va anar a l'hotel de concentració escapulat de matinada per cridar, insultar i impedir el descans dels futbolistes), i denunciar les declaracions d'algun jugador extremeny durant la setmana prèvia al partit, incentivant aquests comportaments antiesportius. L'Europa compara la situació amb el respecte total mostrat per l'afició gracienca cap al Jerez en el partit d'anada, i remarca el tracte cordial i d'absoluta correcció de la directiva extremenya, desmarcant-la dels lamentables fets succeïts diumenge.

El president de l'Europa, Guillaume De Bode, també ha explicat a BTV que el club farà arribar el comunicat de queixa a la Federació Espanyola de Futbol, per que quedi constància del que va passar i prengui les mesures oportunes. Si és que els hi queda temps, mentre s'ocupen de jutjar i criminalitzar quelcom tan perillós com una xiulada, és clar...


FONT: BTV Esports



'VAMOS, ESCAPULADOS!' SUPERA LES 100.000 VISITES


Poc hauríem pogut imaginar ara fa poc menys de 2 anys i mig, quan va engegar aquest blog en una tarda ressacossa post-Cap d'Any, que tindria tan bona acceptació entre l'europeisme. Aquests darrers dies, coincidint amb l'eliminatòria de play-off Europa-Jerez, 'Vamos, escapulados!' ha superat la xifra rodona de les 100.000 visites. Així que només queda que donar les gràcies a tots els que us passeu per aquí per tafanejar sobre l'actualitat escapulada, i confiar que puguem continuar explicant tants èxits com en aquests darrers temps. 100.000 gràcies a tots!!