divendres, 5 de juny del 2015

Àlex Cano: "Dólera mereixia sortir per la porta gran"

El capità de l'Europa valora l'adéu del seu 'pare futbolístic'
(FOTO: 'Vamos, escapulados')

Unes hores després que Pedro Dólera anunciés la seva marxa de la banqueta de l'Europa, s'han succeït tota una sèrie de reaccions a l'europeisme i al futbol català. En recollim algunes d'elles, començant per la conversa que manteníem amb el capità Àlex Cano només acabar la roda de premsa de comiat del tècnic:

FONT: 'Vamos, escapulados'

FONT: twitter Àlex Cano


DÓLERA A BARCELONA FM: "EL PUNT MÀXIM VA SER LA COPA CATALUNYA"

FONT: Barcelona FM

De bon matí, Pedro Dólera ha parlat per als companys de Barcelona FM:

FONT: Barcelona FM


6 ANYS EN IMATGES

FONT: CEEuropa.cat

Al web oficial de l'Europa, li dediquen un especial a la marxa de Dólera, i proposen el hashtag #GràciesDólera per comentar el comiat a twitter. Entre d'altres articles, una galeria d'imatges de la trajectòria escapulada del tècnic, així com també el del dia de la seva presentació,  l'11 de juny de 2009. Precisament, Europa TV va fer un vídeo d'aquell dia:


FONT: Europa TV

A BTV, han fet un breu resum d'1 minut de la trajectòria escapulada de Pedro Dólera, i també la roda de premsa de comiat d'ahir 4 de juny de 2015:


FONT: BTV Esports

I al febrer de 2013, quan aquest blog amb prou feines tenia 1 mes de vida, repassàvem la trajectòria de Dólera com a jugador i entrenador en aquesta extensa entrevista amb fotos impagables...

Ara fa 25 anys, Dólers signava pel Prat com a jugador; la història sembla condemnada a repetir-se...
(FOTO: Col·lecció particular Pedro Dólera)




Així ho han vist:


-Golcat
-Sport
-Mundo Deportivo

FONT: L'Independent de Gràcia


Reaccions a twitter:


FONT: twitter


L'EUROPA COMPLEIX 108 ANYS


Als baixos del desaparegut bar bodega La Roca del carrer Sicília 290 es va fundar el club, ara fa 108 anys
(FOTO: 'Vamos, escapulados')


I com cada 5 de juny, l'Europa està d'aniversaris il·lustres: tal dia com avui de l'any 1907, ara fa 108 anys, es fundava oficialment el Club Esportiu Europa, fruit de la fusió del Provençal i del Madrid de Barcelona. De ben segur que poc es devien imaginar els seus fundadors reunits al bar bodega La Roca del carrer Sicília que el club agafaria la magnitud que va adquirir amb el pas dels anys. 

I també avui, ha estat l'aniversari de l'ex-capità Àlex Delmàs, que ahir era al Nou Sardenya fent costat a Pedro Dólera en el seu comiat, i avui arriba als 37 anys. 

Felicitats a tots els europeistes!