dilluns, 15 de juny del 2015

Poch, a la Xarxa: "L'equip no baixarà de nivell; el soci pot estar molt tranquil"

Poch mira a l'horitzó d'un futur escapulat molt il·lusionant
(FOTOCAPTURA: La Xarxa)

Només 4 dies després de la seva presentació com a nou entrenador de l'Europa, Albert Poch ha estat protagonista d'un reportatge per a la versió televisiva del programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local. Entrevistat per Glòria Fernández, el tècnic escapulat ha insistit que vol fer del joc de toc i dinàmic el signe d'identitat del nou Europa, i també ha reiterat que té en ment l'ascens a Segona B. Poch ha agraït que els jugadors amb els que el club no compta l'hagin tractat "espectacularment", ha remarcat que la continuïtat del capità Àlex Cano és "bàsica, bàsica, bàsica, bàsica, bàsica", i assegura que el soci de l'Europa pot estar molt tranquil, perquè tot i les moltes baixes, "l'equip no baixarà de nivell, al contrari". 

(FONT: La Xarxa)


JAVI LARA, TERCER ESCAPULAT QUE FITXARÀ PEL PRAT DE DÓLERA

Com Ignacio i Putxi, Javi Lara se'n va cap al Prat amb Pedro Dólera
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Aquest diumenge s'ha fet pública la vuitena baixa de l'Europa: com ja va passar amb Ignacio i Putxi, Javi Lara ha preferit marxar al Prat amb Pedro Dólera a acceptar l'oferta de renovació del club escapulat. Així, el migcampista posa fi a 4 temporades vestint la samarreta escapulada, i torna a l'equip de procedència. En aquestes 4 temporades, Javi Lara s'ha convertit en un altre dels homes claus de la columna vertebral de l'Europa de Dólera, amb un paper fonamental en la pilota aturada i també com a vertebrador de joc i assistent de gol. L'any de la seva arribada, va jugar 25 partits de lliga (22 de titulars, amb 1.847 minuts disputats), aconseguint la xifra de 5 dianes. La temporada 2012-2013 va ser la de la seva consolidació, amb 34 partits (33 de titular) i 2.559 minuts en lliga, que el convertien en el tercer jugador més utilitzat de la plantilla, només per darrere Víctor Durán i Guzmán. En aquella campanya va fer 6 gols, i va ser un jugador vital per assolir el primer play-off d'ascens del club en 12 anys. La temporada passada, va ser el jugador de l'Europa amb més minuts disputats (2.892), amb 34 partits de lliga i 32 titularitats, tot i que va reduir la xifra golejadora (2 dianes). I enguany ha fet possiblement la temporada més completa: ha estat el futbolista escapulat que ha participat en més partits oficials entre lliga, play-off i Copa (44, 38 dels quals de titular), el cinquè amb més minuts (3.142), el màxim assistent de l'equip (11, repartides entre les 8 de la lliga i les 3 de la Copa Catalunya), i el tercer màxim golejador (8 dianes, només superat per les 12 de Poves i les 10 d'Ignacio). El cervell de l'Europa de Dólera serà a partir d'ara rival potablava.

Aquesta setmana, primers fitxatges de l''EuroPoch'

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Entre els jugadors no renovats i els que marxen per voluntat pròpia, són ja 8 les baixes de l'Europa 2015-2016: els porters Cócera (Montañesa) i Rafa Leva; el defensa Víctor Durán; els migcampistes Putxi i Javi Lara (tots dos marxen al Prat); i els atacants Ignacio (Prat), Camacho i Javi Sánchez. Si hi ha alguna baixa més (confiem que no), en principi només seria en l'hipotètic cas d'algun futbolista que pugui progressar cap a un equip de superior categoria. A les pròximes hores (fins i tot aquest mateix dilluns), el club pot començar ja a fer públics els primers fitxatges del nou i il·lusionant 'Europoch'...