dilluns, 22 de juny del 2015

Gianni: "L'Europa és una oportunitat molt bona; volem ser campions"

FOTO: 'Vamos, escapulados!' 

Aprofitant la presentació de 5 dels nous fitxatges de l'Europa del passat divendres, vam parlar amb tots ells sobre les primeres sensacions com a escapulats i perspectives de futur en la seva primera temporada al club gracienc. La primera entrega d'aquesta sèrie la dediquem a una de les incorporacions claus de la nova temporada: Gianni Cassaro, el porter santcugatenc afincat a Lloret que arriba per lluitar per la vacant que ha deixat la no renovació de Rafa Leva (dades del seu perfil futbolístic, en l'entrada del passat divendres). Tranquil i un xic introvertit, i de figura alta i esvelta, Gianni afronta el repte com una magnífica oportunitat, i es mostra molt ambiciós respecte a les opcions de l'equip:

FONT: 'Vamos, escapulados!' 


POVES TAMBÉ RENOVA

El darrer pitxitxi de l'Europa continuarà marcant gols d'escapulat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!' )

L'Europa s'ha assegurat gol amb la renovació d'Àlex Poves. Arribava amb un bon cartell gràcies a una gran segona volta de campionat amb la Montañesa, i Poves ha justificat el fitxatge en la seva primera temporada a l'Europa: els seus 12 gols el situen com a pitxitxi escapulat de la temporada 2014-2015, i com a un dels artífexs principals dels èxits de la campanya. A més, va marcar el gol que deixava la final de Copa Catalunya gairebé sentenciada, en l'inoblidable nit del 25 de març al Nou Sardenya. Una dotzena de vegades ha repetit la seva ja tradicional celebració en forma de S, i ho continuarà fent una altra temporada més. I si tot va bé, no trigarem massa a saber qui serà el nou davanter que competirà amb ell per donar-li a l'equip encara més instint golejador a la punta d'atac...

El gol de Poves a la final de Copa Catalunya ja forma part de la història recent del club
(FOTO: 'Vamos, escapulados!' )


JAVI SÁNCHEZ FITXA PEL CERDANYOLA

El 'fusell' Javito vestirà de verd-i-blanc la pròxima temporada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!' )

La seva no renovació a l'Europa va sorprendre a molts, i tot i que les lesions l'han deixat aquesta temporada molt lluny de les seves xifres golejadores dels últims anys, a Javi Sánchez no li han faltat ofertes. N'ha descartat fins i tot de Segona B per qüestions logístico-familiars, i finalment s'ha decantat pel projecte del Cerdanyola. Com ja han fet molts europeistes a través de les xarxes socials, des d'aquí només podem desitjar-li molta sort i que carregui moltes vegades el seu fusell aquesta temporada... menys quan s'enfronti al 'seu' Europa, és clar.

FONT: twitter Cerdanyola FC


ARTICLES ESCAPULATS

FONT: L'Independent de Gràcia

El darrer número de l'Independent de Gràcia inclou dos articles de comiat dedicats a Pedro Dólera. Un el signa la penya Eskapulats, i un altre l'ex-capità Àlex Delmàs. D'altra banda, al web oficial del club en Xavier Vidal explica la història de la fundació de la mítica Jean Bouin, i els vincles escapulats en la creació d'aquesta cursa atlètica barcelonina. 

FONT: CEEuropa.cat / La Jornada Deportiva