dimecres, 10 de juny del 2015

De Bode a Ràdio Marca: "Els objectius continuen sent play-off i ascens"

El president de l'Europa va donar pistes sobre el nou projecte de l'Europa de Poch
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Poc abans de la confirmació oficial d'Albert Poch com a nou entrenador de l'Europa, el president escapulat Guillaume De Bode va ser entrevistat per Ricard Vicente al 'Marcador Catalunya' de Ràdio Marca Barcelona. Una interessant conversa on el màxim dirigent del club gracienc no va confirmar encara el nom del nou tècnic, però sí va començar a definir algunes de les línies del nou Europa 2015-2016. Tot i donar marge per a un període d'adaptació al nou tècnic, De Bode va assegurar que ha deixat clar al nou entrenador que "l'objectiu clar i definit és continuar lluitant pel play-off i intentar l'ascens a Segona B". El mandatari escapulat va afirmar que el canvi de tècnic "no suposarà cap canvi brusc" en l'estil de joc i que "com a club, apostem per un 4-3-3 de transició i bon toc, i no canviarem aquesta filosofia". Respecte a l'equip que tindrà l'Europa i si tem la marxa de diversos futbolistes cap al Prat de Pedro Dólera, De Bode aposta per "la continuïtat de la plantilla", i reconeix que "molts jugadors volen seguir sí o sí, tot i les ofertes d'altres clubs". El president europeista diu que ara el nou tècnic haurà de parlar amb els jugadors per definir la nova plantilla, i admet que "algun futbolista de l'Europa té ofertes de 2ª B i 2ª A", i podria marxar. Pots escoltar la conversa íntegra en aquest player:

FONT: Ràdio Marca Barcelona


REACCIONS A L'ANUNCI DE POCH COM A NOU TÈCNIC

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

Les reaccions a l'anunci d'Albert Poch com a nou entrenador de l'Europa no s'han fet esperar. Aficionats i socis, entrenadors, periodistes i gent del futbol català han felicitat el tècnic adrianenc i li han donat la benvinguda al club gracienc. Aquesta n'és una mostra:

FONT: twitter

A 'Vamos, escapulados!' et volem proposar que participis i diguis la teva sobre aquesta nova aposta per a la banqueta de l'Europa, amb l'enquesta que trobaràs a la part superior de la columna dreta. T'agrada Albert Poch com a nou tècnic?

Per cert, unes hores abans de la confirmació de Poch com a entrenador escapulat, a 'Tercera.cat' en Roger Sánchez publicava un interessant article sobre la situació actual de les banquetes dels equips de Tercera