dilluns, 29 de juny del 2015

Fran Bea: "Després de 3 anys fent play-off, cal superar l'objectiu"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Quart capítol de primeres valoracions dels nous fitxatges de l'Europa. Anteriorment havíem pogut escoltar declaracions d'Uri González, 'Rubi' i el porter Gianni, i avui és el torn per al migcampista de Motril Fran Bea. Un altre futbolista del mateix perfil introvertit fora del camp, però que dins ressalta per elegància i bon criteri en el tracte amb la pilota. Després de 3 anys seguits jugant a Segona B, baixa un esglaó aquesta temporada amb un objectiu molt clar: tornar a la categoria de bronze l'any vinent, i fer-ho vestit d'escapulat (dades del seu perfil futbolístic, en l'entrada del passat divendres). 




DIMARTS, SORTEJOS DE COPA CATALUNYA I TORNEIG DELS HISTÒRICS

El campió de Catalunya coneixerà dimarts al migdia el primer rival en la defensa del títol
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Dimarts de sortejos el que viurem demà des d'un punt de vista escapulat: a les 13h, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, l'Europa coneixerà el primer rival en la defensa del títol de Copa Catalunya aconseguit el passat mes de març. Aquesta primera eliminatòria està prevista per al cap de setmana de l'1 i 2 d'agost, i de ben segur serà una de les primeres oportunitats de veure el nou Europa d'Albert Poch. El sorteig també dibuixarà ja el quadre de possibles enfrontaments de la 2ª i 3ª ronda, que es jugaran els caps de setmana següents (8-9 agost la 2ª ronda, 15-16 agost la 3ª). La qualitat de vigent campió no dóna cap mena d'avantatge a l'Europa, i no hi haurà tampoc caps de sèrie. Cal recordar que en aquesta 1ª ronda entren els equips de Segona B, de Tercera, i els campions dels 2 grups de 1ª Catalana.

La 1ª ronda de Copa Catalunya precedirà al prestigiós Torneig dels Històrics del futbol català, que es fa del 3 al 9 d'agost al Municipal del Guinardó. També aquest dimarts, però en aquest cas a les 19h, se sortejaran els triangulars de primera ronda. L'Europa tindrà com a rivals un dels caps de sèrie (els 3 equips de Segona B, Cornellà, Badalona, i L'Hospitalet, o el vigent campió Sant Andreu), i un dels equips del tercer bombo (els dos nouvinguts a Tercera, Júpiter i Granollers, o els de Primera Catalana, Sants i l'amfitrió Martinenc).