dimarts, 9 de juny del 2015

Dólera, en la seva presentació: "No portarem l'Europa aquí al Prat"

Dólera i Dani Contreras ja són oficialment 'potablaves'
(FOTOCAPTURA: BTV Esports)

Mentre la directiva de l'Europa treballa en la contractació del nou entrenador del primer equip, el Prat ha confirmat el que era un secret a veus, amb la presentació oficial del ja ex-tècnic escapulat Pedro Dólera. Quatre dies després del seu comiat al Nou Sardenya, Dólera signa per 3 temporades amb el conjunt potablava, i s'endú amb ell al segon entrenador Dani Contreras i a l'encarregat de l'scouting Andrés Bretones. Preguntat sobre si no serien els únics ex-membres escapulats que l'acompanyarien en aquesta aventura (referint-se al possible transvasament de jugadors d'un equip cap a l'altre), Dólera ha assegurat que no vol fer del Prat un nou Europa:


(FONT: BTV Esports)

A tot això, Arrels Europeistes ha publicat al seu web una crítica carta oberta a Pedro Dólera signada per Agustí Tenllado, i que ha generat debat entre els europeistes a les xarxes socials.


CARLOS NAVAS DEIXA EL FEMENÍ

Carlos Navas deixa l'Europa femení per fitxar pel Bonaire
(FOTO: Marc Moliné)


I qui també ha fet un escrit, en aquest cas de comiat, és el tècnic del femení Carlos Navas, que marxa a l'EF Bonaire de Terrassa. Al seu web, Navas s'acomiada de l'europeisme i explica els motius del final definitiu de la seva etapa com a escapulat, dividida en dos capítols.