dilluns, 27 d’abril del 2015

Santfeliuenc 1 - Europa 3; retrobament i rècord

L'Europa ha jugat igual de bé que als últims partits, però per fi s'ha retrobat amb els gols i la victòria
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

A vegades al capritxós futbol li dóna per recuperar la lògica, i això és el que ha passat avui a Les Grases. L'Europa ha tornat a fer un partit igual de bo que a les últimes 5 jornades, però en aquesta ocasió sí que ha estat encertat de cara a la porteria rival, i ha sabut endur-se el premi que mereixia. Un gol de Poves als 30 segons i un altre de Padilla al minut 7 han posat el partit de cara només començar. L'equip ha tingut bones opcions per augmentar diferències (avui 3 pals més, i ja en van 12 a la lliga...), però el Santfe ha reduït distàncies amb un gol de Carlos Cano (el primer que fa en 7 enfrontaments contra el seu germà Àlex). Els locals haurien pogut empatar en alguna bona aturada de Rafa Leva, i els escapulats incrementar distàncies en opcions de Nils, Alberto, Cano, PadillaCamacho, una gran acció individual de Pastells... però el partit no s'ha acabat de resoldre fins a 8 minuts del final: ha estat amb una nova diana de Poves, que ja en suma 9 i se situa com a pitxitxi gracienc en solitari. El triomf, a més allarga a 11 les jornades consecutives invicte a domicili, el que suposa un nou rècord en les 52 temporades de l'Europa a Tercera.

El tècnic de l'Espanyol, Sergio González, i el seu pare també han anat a St. Feliu a veure Alberto
 (FOTO: Santfeliuencfc.com / Jaime Pérez Gallardo)

Amb el triomf, l'Europa continua tercer a 7 punts del líder Ascó i a 6 de la Pobla (tots dos equips ja s'han classificat matemàticament per als play-off), quan en queden 9 per jugar-se. Per darrere, incrementa distàncies respecte als dos immediats perseguidors (que s'enfronten entre ells la setmana vinent): el quart és el Prat 4 punts per sota dels escapulats, i el cinquè el Terrassa a la mateixa distància (però amb el goal-average per al conjunt gracienc). La setmana vinent, l'Europa recupera l'horari de les 12 del migdia per rebre el Manlleu. Amb un triomf, i en funció dels resultats dels rivals directes, l'equip de Pedro Dólera es podria assegurar ja una plaça de playoff per tercera temporada consecutiva.

FONT: BTV Esports


FONT: FCF.cat


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):

-Web oficial CE Europa
-Web oficial FC Santfeliuenc

-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Golcat
-Passió Esportiva

-L'Independent de Gràcia
-El blog del Santfe


El parTUIT de la grada:

 FONT: twitter


Resultats 35ª Jornada:

FONT: FCF.cat

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B s'ha situat nou líder del grup 10 de Tercera Catalana, gràcies al 7è triomf consecutiu (2-0 contra l'Iberia) i a l'empat del Fontsanta-Fatjó, que queda per sota dels escapulats gràcies al goal-average. El juvenil ha sumat un meritori empat 2-2 amb el líder Espanyol B, però cau a la desena plaça amb 43 punts; i l'Europa femení ha perdut 3-2 al camp del Transportes Alcaine, i tanca la lliga a la sisena plaça amb 38 punts.