diumenge, 5 d’abril del 2015

Peralada 0 - Europa 0; tocats per la Tramuntana

L'equip ha tingut opcions clares, però avui li ha faltat punteria
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

A un camp complicat com el Municipal de Peralada, i en un partit marcat pel fort vent, l'Europa ha deixat escapar 2 punts, tot i tenir ocasions clares per haver-se endut el triomf. A la primera part, amb el vent a favor, l'equip gracienc hauria pogut deixar sentenciat el partit en 3 opcions de Poves, una altra d'Ignacio, o una centrada-xut de Javi Lara que ha estat a punt de sorprendre el porter. A la segona, amb el vent en contra, els escapulats també haurien pogut encaixar en un un contra un de Litus a boca de canó que Rafa Leva ha salvat amb molt de mèrit, o en una rematada creuada de Coro. També l'Europa ha pogut desfer l'empat en una doble rematada de Putxi i Poves, o en les jugades a pilota aturada, però avui no era el dia dels jugadors de Pedro Dólera. L'altre punt negatiu del partit, l'expulsió de Camacho, que no podrà jugar dimecres al camp del Sabadell B.

Amb l'empat, l'Europa cedeix terreny sobre el líder Ascó, que torna a ser a 5 punts; a més, els escapulats han desaprofitat l'oportunitat de dependre de sí mateixos per superar la Pobla en la segona plaça; i és que, tot i que els tarragonins tenen un partit més, queden 4 punts per sobre els graciencs. La nota positiva de la jornada, l'equip escapulat ja té 7 punts de marge sobre el cinquè, que és el Rubí. Aquesta setmana, doble cita: dimecres a les 20h, al Pepín Valls de Castellar del Vallès, Sabadell B - Europa, en el partit ajornat per la vaga ara fa unes setmanes; i diumenge a les 18h al Nou Sardenya, derbi contra la Montañesa. Objectiu innegociable per seguir aspirant al títol: fer 6 punts de 6.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)



Quan estigui actualitzada, poso la definitiva
(FONT: FCF.cat)

En el decurs del programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local, el tècnic del Peralada Nacho Castro s'ha mostrat satisfet del punt sumat davant "un equipàs" com l'Europa (minut 25'40"):



FONT: La Xarxa


Així ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):


-Rodes de premsa entrenadors (web oficial CE Europa)

-Futbolcatalunya
-Passió Esportiva

-Empordà.info
-Diari de Girona


El parTUIT de la grada:

 FONT: twitter


Resultats 31ª Jornada:

FONT: FCF.cat