diumenge, 10 de novembre del 2013

Santfeliuenc 0 - Europa 1; colíders!

Alegria plenament justificada: un gol 'in-extremis' que val ser colíders! (FOTO: Àngel Garreta / CE Europa.cat)

En un partit de 0-0, l'Europa ha sumat 3 punts que el posen colíder. L'equip ha estat terriblement pràctic i efectiu, en un enfrontament molt ensopit en què les pissarres s'han imposat a la inspiració. Els de Pedro Dólera han estat molt sòlids en defensa i gairebé no han concedit ocasions rivals, i han sabut aprofitar una de les poques que han tingut amb el setè gol del curs de Javi Sánchez, ja quan el partit s'acabava. Una tarda de futbol preciosa per l'ambient a la grada (unes 800 persones han assistit a l'estrena de la nova tribuna de Les Grases; entre elles, molts aficionats de l'Europa), i que ha acabat deixant l'equip de la Vila de Gràcia colíder empatat amb la Montañesa (que per ara ens supera per goalvearage), després de sumar 16 dels últims 18 punts. Voleu una dada curiosa? Des que Antonín Panenka va trepitjar la gespa del Nou Sardenya, l'equip ha guanyat els seus 4 partits...

El sol ha sortit per a l'Europa a Les Grases (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa ha sortit amb novetats a l'onze inicial: Rafa Leva no s'ha pogut recuperar de la lesió al peu i Eloi Mir ha complert amb nota el seu primer partit de titular dels últims 6 mesos. A més, Dólera ha tornat a jugar amb dupla de davanters (en aquest cas, Javi Sánchez - Cebri), i com ja va passar a Castelldefels o Rubí, l'aposta ha sortit guanyadora. Amb aquest dibuix, l'Europa ha sacrificat joc elaborat i ha optat per un futbol molt més directe amb prolongacions i segones jugades. Tot i que el 'Santfe' li ha posat moltes ganes i treball, el cert és que els escapulats no han patit massa, més enllà d'un xut de Nacho o una falta que s'ha tancat i que ha rebutjat Eloi a córner. Les opcions de l'Europa a la primera meitat s'han limitat a un xut centrat de Cebri, un de Camacho que ha passat a prop del pal esquerre, i un altre d'Alberto en una acció en què s'ha reclamat penal a Rovira. També els locals n'han reclamat un altre a Carlos Cano en l'acció del xut de Nacho.

A la segona meitat, Àlex Cano ha substituït l'amonestat Alberto i s'ha pogut veure les cares amb el seu germà; avui, finalment, Àlex ha guanyat per primera vegada a Carlos. La represa ha estat fins i tot més tancada que la primera part, amb molt de joc al mig del camp i oportunitats de gol gairebé nul.les. Charly i Diego han entrat per un combatiu Cebri i un recuperat Camacho al darrer quart de l'enfrontament, i un cop més, un partit de l'Europa s'ha resolt al tram final: al minut 86, precisa centrada des de l'esquerra de Diego i gran cop de cap creuat de Javi Sánchez que ha donat els 3 punts (per cert, Cano ha clavat el resultat i golejador que va pronosticar aquesta setmana en aquest blog): 4ª passada de gol per al màxim assistent escapulat, i setena diana per al pitxitxi gracienc. Setè gol també que fa l'Europa amb el cap en aquesta lliga, per situar el conjunt gracienc en el més alt de la classificació, empatat amb la Montañesa.

FONT: BTV Esports

Aquí teniu també un altre videoresum amb declaracions del tècnics, a 'Futbol Catalán Baix Llobregat':
 
FONT: @FutCatBaixLlob

I no us perdeu tampoc el vídeo de la pinya de l'Europa en la celebració del gol, des de la banqueta escapulada.

FONT: FCF.cat

Zona Mixta:

Després del partit, hem parlat amb el porter Eloi Mir, en aquesta entrevista per a La Xarxa (minut 48 del player):

FONT: La Xarxa

També hem pogut conversar tranquil.lament amb el míster Pedro Dólera, molt content pel gran treball de l'equip gracienc:


Diumenge també ha passat pels micròfons de l''En Joc' a La Xarxa el golejador Javi Sánchez (minut 43'30"):

FONT:La Xarxa


I també aquest matí a La Xarxa, l'etern capità escapulat Àlex Delmàs ha fet de comentarista en el partit Montañesa-Figueres al costat de Toni Castro. Ho podeu reescoltar en aquests enllaços: 1ª part i 2ª part.


Així ho han vist:


-Titular Digital



Resultats Jornada 13:

FONT: FCF.cat

FONT: La Xarxa

Pel que fa als altres equips principals del club gracienc, clara victòria de l'Europa B al camp del Monterols per 0-9, que situa els escapulats líders, després de la derrota de l'Olympia. El juvenil ha empatat a un en el derbi contra el Sant Andreu al Nou Sardenya, i ara es sisè amb 15 punts, a 10 del líder Barça. I gran triomf també del femení al camp del Sant gabriel B per 0-1, que situa les escapulades amb 15 punts, en el grup de 4 perseguidores del líder Espanyol B (que en té 19).