dimarts, 26 de novembre del 2013

Sabies que...? Pedro Dólera serà diumenge el segon tècnic amb més partits de la història de l'Europa

L'entrenador de l'Europa farà història diumenge (FOTO: Àngel Garreta / Pinterest CEEuropa)

Diumenge serà una jornada plena d'atractius al Nou Sardenya: partidàs defensant el lideratge de Tercera davant un rival potent com el Palamós; presentació del futbol base escapulat; gran recapte per al Banc d'Aliments; sorteig de dos viatges a Itàlia amb el nou patrocinador del club Grimaldi Lines... i una cita per a la història. I és que, si la setmana passada Guzmán complia 100 partits defensant la samarreta escapulada, aquest diumenge l'entrenador de l'Europa Pedro Dólera complirà el seu partit oficial nº 177 (168 de lliga, 2 de play-off i 7 de Copa Catalunya) i es convertirà en el segon tècnic europeista amb més partits de la història, superant els 176 de Càndid Maurici. Si no hi ha cap imprevist, el 9 de març, al Nou Sardenya davant el Figueres, Dólera igualaria els 189 partits de Pep Moratalla, i la setmana següent, ni més ni menys que en el partidàs al camp de l'actual segon classificat, l'Ascó, entraria amb lletres d'or en la història del Club Esportiu Europa com a tècnic amb més partits oficials. Com diria la UEFA, #Respect...

A tot això, el tècnic escapulat va passar ahir dilluns pels micròfons del Prat Ràdio. Els companys de Prat Esports José David Muñoz i Manolo Gol van entrevistar el tècnic pratenc de l'Europa per felicitar-lo pel lideratge de Tercera, i també li van preguntar pels rumors sobre un pressumpte interès de l'AE Prat per fitxar-lo aquestes darreres setmanes (l'equip potablava és cuer del grup 3 de Segona B i ha tingut un ball de tècnics últimament). Dólera va tallar d'arrel aquests rumors i va deixar clara la única idea en el seu cap: tornar a situar l'Europa en els play-off d'ascens a Segona B per segona temporada consecutiva:


FONT: El Prat Ràdio

Incorporo també l'entrevista a Dólera al programa 'Zona Mixta' de Ràdio Estel, amb Dani Balaguer i Roger Castillo:



RAFA LEVA ESPERA ESTAR A PUNT DAVANT LA RAPITENCA

Leva es perdrà diumenge el quart partit consecutiu per la lesió al peu (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El passat 3 de novembre davant el Vilassar, Rafa Leva es va lesionar al peu i des de l'aleshores no ha pogut tornar a jugar; el que semblava que seria cosa només d'una setmaneta s'ha allargat, però el porter de l'Europa ha explicat a BTV que confia en estar a disposició del tècnic d'aquí a dues jornades, quan l'equip visiti la Rapitenca:

FONT: BTV Esports (Marcos Arizmendi)

Per cert, recordeu l'article sobre l'Europa i els cracks mundials publicat en aquest blog quan Panenka va visitar el Nou Sardenya ara fa 6 setmanes? Entre d'altres coses, en aquell escrit recordàvem el debut de Leo Messi a Tercera davant l'Europa; i ara que fa 10 anys d'aquell partit, els companys de BTV l'han recordat en aquest vídeo:


FONT: BTV Esports 

EL GOL DE ROVIRA, ESCOLLIT MILLOR DE LA JORNADA A LA XARXA

L'alegria de Ruvi pel 'txitxarro' a Vilafranca (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Cada dilluns, el programa televisiu 'Esports En Xarxa' escull els 3 millors gols de la jornada al futbol català. I en aquesta ocasió, la redacció d'esports de La Xarxa de Comunicació Local ha escollit en el nº1 l'espectacular volea del jugador de l'Europa Ramon Rovira després d'una magnífica triangulació amb Javi Sánchez i Camacho. El gol supera en el podi d'aquesta setmana a la falta directa de Victor Moya (Masnou), i la volea de Rubén Canelada (Sant Andreu). I això que en les votacions que es fan dilluns no participem els 3 escapulats que hi ha a la redacció d'esports de La Xarxa en el torn de cap de setmana...

FONT: Esports en Xarxa (La Xarxa)


Precisament, l'assistència d'aquest gol fantàstic la va donar Roberto Camacho, que és un dels protagonistes dels relats ficció de Roger Sánchez a Golcat.com 'Les 10 Vides de la Tercera'.


L'EUROPA, AL 'CRACKÒVIA' DE TV3



L'Europa es va 'colar' ahir en un dels programes de màxima audiència de TV3: el popular 'Crackòvia', on es fa paròdia del món esportiu. En un dels gags, l'economista perico José Mª Gay de Liébana li presentava els seus nebots al director esportiu del Barça Andoni Zubizarreta. I tots ells eren del Barça... menys un. Voleu saber què passava? Doncs ho podeu veure al minut 6 d'aquest vídeo:



FONT: TV3

En el mateix to d'ironia i saber-se riure d'un mateix, el twitter de l'Europa proposa a tots els escapulats utilitzar el hashtag #elclubdelsrarets:


FONT: Twitter @CEEuropa