dijous, 28 de novembre del 2013

Indignació a l'Europa pels 2 partits de sanció a Cebri

FOTO: Àngel Garreta / Pinterest CEEuropa


FONT: FCF.cat

Estupefacció, incredulitat, indignació... reaccions diverses però en una mateixa direcció a la sanció del Jutge de Competició i Disciplina de la Federació Catalana de Futbol respecte a la vermella que va veure Cebri diumenge a Vilafranca. Tot i el vídeo adjuntat per l'Europa per demostrar que la topada del davanter de l'Europa amb el defensa del Vilafranca és totalment fortuïta, Cebri ha estat castigat amb 2 partits de suspensió "per produïr-se de manera violenta amb un adversari". Així, el davanter gracienc es perdrà el partit del pròxim diumenge contra el Palamós, i també el del dia 15 de desembre al camp de la Rapitenca. Un càstig que sembla desmesurat i injust, veient novament l'acció repetida (a partir del minut 1'03" del vídeo):

FONT: BTV Esports

Un pot arribar a entendre que l'àrbitre del partit cometés un error d'apreciació en el moment de la jugada, perquè es tracta d'una acció ràpida i molt aparatosa, i que en un primer moment molts haguessin pogut considerar mereixedora de targeta vermella; no s'entén tant, però, el canvi de criteri del col·legiat, que només va castigar amb targeta groga una acció molt similar a la primera part, en què el mateix Font salta amb el braç per endavant i topa amb el cap de Rovira, deixant-lo estabornit al terra. I s'entén menys encara que, un cop vist el vídeo, i quedant clar que Cebri va fort a la pilota però la topada és completament fortuïta, hi hagi un jutge que castiga l'acció amb una sanció tan desproporcionada i injusta. Sembla que aquest any l'Europa està de pega amb arbitratges i sancions...

EL PROGRAMA D'ACTES DE DIUMENGE, AL DETALL

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Com hem anat explicant des de fa dies, diumenge al Nou Sardenya viurem una nova jornada d'europeisme i solidaritat en els prolegòmens del partit Europa-Palamós: recapte solidari per al Banc d'Aliments (amb regal d'exemplars de la revista Panenka per als 300 primers que aportin productes a la recollida), presentació del futbol base, sorteig de 2 viatges a Sardenya o Roma amb Grimaldi Lines, i partit per continuar defensant la primera plaça de Tercera. Els actes començaran a les 10:30h del matí, i si voleu saber-ne tots els detalls, el club els explica amb pèls i senyals al web oficial de l'Europa.

Per cert, que el web 'Futbolcatalunya.com' es fa ressó del bon paper de les categories inferiors de l'Europa, i en especial del lideratge de l'infantil de Preferent grup 4, en aquest informe sobre el futbol base català.